صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط یک شرکت‌ دانش‌بنیان ایرانی؛

انواع میکسرهای آزمایشگاهی و صنعتی تولید شد

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید انواع میکسرهای مکانیکی با قابلیت استفاده در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و واحدهای تحقیق و توسعه صنایع مختلف شدند.
کد خبر : 886437

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده تجهیزات آنالیز آزمایشگاهی موفق به تولید انواع میکسرهای مکانیکی با قابلیت استفاده در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و واحدهای تحقیق و توسعه صنایع مختلف شد.

احمد شمس، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در توضیح فعالیت‌های شرکت گفت: در این شرکت گروه‌های تخصصی در بخش‌های مختلف مهندسی سطح و شکل‌دهی، مهندسی مکانیک، اتوماسیون، مهندسی برق، مهندسی صنایع و ... فعالیت می‌کنند که با ایجاد یکپارچگی در طراحی، ساخت و خدمات، کیفیت را به ارمغان آورده است.

وی گفت: این مجموعه، میکسر‌های مکانیکی آزمایشگاهی خود را در سه رنج دوری از ۱۵۰ تا ۶۰۰۰ دور در دقیقه طراحی کرده است. میکسر یا همزن‌های مکانیکی تولید شده توسط این شرکت، به‌سهولت می‌توانند محلول‌هایی با ویسکوزیته‌ای بیشتر از عسل را نیز مخلوط کنند. همزن مکانیکی TNS با توجه به مجهز بودن به سیستم کولینگ و ضد ارتعاش قادر است به صورت مداوم عمل میکس کردن را حتی تا چندین روز بدون وقفه ادامه دهد.

شمس افزود: این شرکت دانش‌بنیان همزن مکانیکی خود را به‌گونه‌ای طراحی کرده که بتوان مدت زمان میکس کردن در این همزن را برنامه ریزی کرد. در این صورت عمل هم زدن به صورت خودکار در زمان تعیین‌شده خاتمه می‌یابد. کنترل کردن دور و زمان در این دستگاه را علاوه بر قسمت بدنه می‌توان از طریق آپ اندروید مختص میکسر مکانیکی انجام داد.

وی با بیان اینکه همزن آزمایشگاهی یا میکسر مکانیکی یکی از تجهیزات بسیار کاربردی در انواع آزمایشگاه‌های تحقیقاتی است، گفت: توسط این میکسر آزمایشگاهی می‌توان انواع سیالات با ویسکوزیته‌های مختلف را با فاز‌های دیگر ماده مخلوط و همگن کرد. 

وی ادامه داد: همزن مکانیکی در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی از جمله آزمایشگاه‌های شیمی، مواد، مهندسی شیمی، میکروبیولوژی و ... و آزمایشگاه‌های تحقیق و توسعه صنعتی در صنایعی مثل داروسازی، رنگ سازی، صنایع غذایی، آرایشی بهداشتی و ... کاربرد دارد.

شمس با اشاره به محدوده سرعت بالای این دستگاه عنوان کرد: میکسر مکانیکی (همزن مکانیکی آزمایشگاهی) برند TSN میکسری کاملا دیجیتال، دارای یک موتور الکتریکی، یک پایه و پره، که به توسط نیروی گردشی ایجاد شده موتور همزدن سیالات مختلف را انجام می‌دهد. محدوده سرعت گردش این میکسر مکانیکی از ۱۵۰ تا ۱۵۰۰ دور بر دقیقه و دقت سرعت آن ۱ درصد است. همچنین  این همزن مکانیکی جهت میکس سیالات با گرانروی بیشتر از خمیر تا حجم ۲۰ لیتر طراحی شده که درصورت انتخاب پره مناسب و کاهش ویسکوزیته حجم قابل میکس را می‌توان تا ۲۰۰ لیتر نیز افزایش داد. 

وی تصریح کرد: یکی از قابلیت‌های ویژه این میکسر مکانیکی مدت میکس مداوم این همزن است. با توجه به دارا بودن سیستم خنک کننده و سیستم ضد ارتعاش می‌توان به صورت مداوم حتی تا چندین روز از این میکسر استفاده کرد بدون آنکه حرارت یا ارتعاش مازادی ایجاد شود. مدت زمان میکس این همزن قابلیت برنامه ریزی داشته و می‌توان به صورت خودکار در زمان مناسب به همزدن مواد خاتمه داد.

جهت کنترل دور و زمان، علاوه بر صفحه کنترل روی بدنه این میکسر، می‌توان از اپ اندروید مخصوص این میکسر آزمایشگاهی استفاده کرد. همچنین آخرین وضعیت میکسر به صورت خودکار ذخیره می‌شود و در صورت اختلال در سیستم برق رسانی این وضعیت بازیابی می‌شود. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اضافه کرد: تمامی اطلاعات و وضعیت آخرین عملیات میکسر آزمایشگاهی به صورت خودکار ذخیره شده و در صورت نیاز می‌توان آن را بازیابی کرد.

شمس با اشاره به اینکه نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایرا‌ن‌ساخت ۱۲ دی ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح خواهد شد و تا ۱۵ دی ماه سال جاری به صورت حضوری میزبان شرکت‌کنندگان خواهد بود، افزود: شرکت ما از دوره سوم نمایشگاه ایران ساخت در نمایشگاه حضور داشت و در این سال‌ها مجموعا ۲۰ قرارداد منعقد و ۳۰ دستگاه به فروش رسانده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر