صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برگزاری رویداد مجازی دانش‌آموزی دانشانه

شبکه جامع دانش‌آموزی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در راستای اجرای برنامه جامع دانش آموزی و با هدف آموزش مباحث پایه و کاربردی، رویداد مجازی دانش ‏آموزی دانشانه را تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ برگزار می‌‏کند.
کد خبر : 886267

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، رویداد مجازی دانش ‏آموزی دانشانه را که شامل دو بخش آموزشی و رقابتی است برگزار می‌کند.

در بخش آموزشی، دانش‌آموز می تواند در بازه زمانی ۳۰ آذر تا ۱۵ اسفند به میزان دلخواه از محتوای هر کارگاه استفاده کند. این محتوا در قالب مسیری به‌هم پیوسته با ویدیوی آموزشی، متن تعاملی آموزشی، بازی‌های آموزشی و پرسش و پاسخ هوشمند سامانه ارائه می‌شود. میانگین زمان هر کدام از کارگاه‏ها دو ساعت است.

در بخش رقابتی، دانش‌‏آموزان بر اساس مفاهیمی که در کارگاه‏ها فراگرفته‌‏ا‌ند، در یک مسابقه مجازی با یکدیگر رقابت می‏‌کنند. این مسابقه در اسفندماه برگزار می‌شود و به برگزیدگان جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

این رویداد که برای دانش ‏آموزان مقطع متوسطه اول و دوم برگزار می‌‎شود، شامل کارگاه‏های تعاملی و بازی ‏محور می شود.

محورهای این رویداد به شرح زیر است؛

الگوریتم هوشمند: در این کارگاه چهار موضوع معرفی مسائل، مدل‏سازی، پیداکردن الگورتیم مناسب و تست عملکرد بررسی می‌‏شود.

پردازش تصویر: در این کارگاه تصویر‌های دیجیتال، فیلترینگ تصویر، مورفولوژی و ترکیب تصاویر برای دانش‏آموزان ارائه شده است.

نظریه بازی‌ها (تکامل اعتماد): نظریه‌بازی‌ها با استفاده از مدل‌های ریاضی به تحلیل انتخاب‌های انسان‌ها در موقعیت‌های مختلف می‌پردازد. یکی از این مفاهیم بازی‌های تکرار‌شونده است که نتیجه تصمیم‌های ما در لحظه و درازمدت را بیان می‌کند. در این کارگاه مسئله اعتماد و نحوه شکل‌گیری آن بررسی می‏شود.

حرکت و گرانش: در این کارگاه سیر تفکر دانشمندان از زمان ارسطو، نظریه‌های زمین‌مرکزی، خورشید‌مرکزی و قوانین نیوتن بررسی می‏‌شوند. بعد از آن تغییری که در نوع نگاه فیزیک به حرکت در نظریه نسبیت اتفاق افتاد، ارائه می‏‌شود.

صدا و فرکانس: در این کارگاه سه بخش شامل توضیحات اولیه در خصوص عملکرد گوش، دامنه و نوسان برای موج‏های ساده، حوزه فرکانس و در نهایت کاربرد‌های این مفاهیم ارائه شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر