صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ارتقای کارایی قطعات الکترونیکی با سامانه تولید بوروفین ایران ساخت

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان توانستند با بومی‌سازی دستگاه تولید بوروفین، کارایی و عملکرد حسگر‌ها و قطعات الکترونیک را ارتقا ببخشند.
کد خبر : 884530

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یاسر عبدی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به سامانه جدید تولید بوروفین با قابلیت انتقال و تست درباره اهمیت این محصول عنوان کرد: بوروفین رقیب جدی گرافین در ساخت قطعات الکترونیک است. این ماده دوبعدی می‌تواند خواص و ویژگی‌های انواع قطعات الکترونیک مانند ابرخازن‌ها و حسگر‌ها را ارتقا ببخشد.

وی با اشاره به طراحی و بومی‌سازی این دستگاه توسط متخصصان داخلی با استفاده از فناوری بومی عنوان کرد: این دستگاه امکان تولید بوروفین را برای کاربرد‌های الکترونیک، اپتوالکترونیک و الکتروشیمیایی فراهم می‌کند. با توجه به اینکه ذخیره سازی یون در بوروفین، هشت برابر گرافین است، سبک‌تر و در عین حال، محکم‌تر و انعطاف پذیرتر از گرافین است و رسانایی بالاتری دارد و در ساخت قطعات ذخیره سازی انرژی، آشکارساز‌های نوری و حسگر‌های گازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عبدی با اشاره به مزیت‌های رقابتی این محصول دانش‌بنیان عنوان کرد: دستگاه‌های رشد بوروفین در دنیا بر اساس اپیتکسی (برآرایی) باریکه مولکولی است که امکان رشد بوروفین بر روی زیرلایه‌های خاص را می‌دهد و کاربرد‌های آن را محدود می‌کند. علاوه بر این روش اپیتکسی باریکه مولکولی روشی گران و مستلزم خلأ بسیار بالا است، ولی دستگاه ساخت داخل، اما رشد بروفین را با هزینه‌ای بسیار کم‌تر ممکن می‌کند.

این فعال فناور با اشاره به ایجاد اشتغال برای متخصصان و امکان حضور در بازار‌های داخلی و بین‌المللی، افزود: در حال حاضر ۱۰ نفر مستقیم و ۳۰ نفر غیر مستقیم در شرکت دانش بنیان مشغول به کارند. با ورود این محصول به بازار با توجه به سطح رقابتی بالا در بازار‌های بین المللی آینده درخشانی در حوزه بازار برای این محصول پیش بینی می‌شود.

وی با اشاره به این که این محصول برای اولین بار در دنیا مطرح می‌شود، ادامه داد: میزان ارزآوری این محصول دانش‌بنیان به ازای هر دستگاه ۸۰ هزار دلار و قیمت آن به ازای هر دستگاه ۴۰ میلیارد ریال است.

انتهای پیام/

ارسال نظر