صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خسروپناه: باید به ساختار قرارگاهی در حوزه علم و فرهنگ برسیم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: باید به ساختار قرارگاهی در حوزه علم و فرهنگ برسیم و ممکن است در این مسیر به فرآیند تغییر و تحول در شورا دست یابیم.
کد خبر : 884046

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش چیستی و چرایی قرارگاهی شدن شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت سی و نهمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در سالن شهید مدرس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مراسم با قدردانی از رئیس‌جمهور و رئیس مجلس به دلیل حمایت از شورای عالی انقلاب فرهنگی و حضور در این همایش اظهار کرد: مقام معظم رهبری درباره شورای عالی انقلاب فرهنگی اصطلاحات و عناوین مختلفی را به کار برده‌اند که یکی از این اصطلاحات بحث قرارگاهی شدن شوراست، بنابراین خیلی مهم است که ببینیم که قرارگاه چیست؟

وی افزود: این واژه یک اصطلاح نظامی است که در برخی از مراکز نظامی دنیا تحقیقات زیادی پیرامون آن نوشته شده است در جا‌هایی مثل آمریکا و کشور‌های اروپایی مفصل درباره قرارگاه سخن گفته‌اند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: گروهی درباره کار قرارگاهی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تحقیق می‌کنند و باید به ساختار قرارگاهی در حوزه علم و فرهنگ برسیم ممکن است در این مسیر به فرایند تغییر و تحول در شورا دست یابیم که اگر این تغییرات احتمالی پس از مباحث کارشناسی پذیرفته شد، رئیس‌جمهور این پیشنهاد را در اختیار رهبر معظم انقلاب قرار دهند تا پس از موافقت ایشان، رشد و بالندگی برای شورا به ارمغان بیاید.

خسروپناه گفت: وقتی ستاد انقلاب فرهنگی تشکیل شد، دوره سلبی و ایجابی طی شد، در ادامه در ۱۳۶۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد و در این دوره ایجاد ساختار‌ها و نهاد‌های علم و فرهنگ برای ایران اسلامی در اولویت بود، دوره سوم شورای عالی انقلاب فرهنگی تا ۱۴۰۰ دوره سندنگاری است و اسناد ارزشمندی نوشته شد، دبیران شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره‌های پیشین در اجرای سند‌ها تلاش زیادی داشتند.

وی ادامه داد: اکنون دو مأموریت کلان راهبری و راهبردی در شورای عالی انقلاب فرهنگی دنبال می‌شود، در این مسیر راه بینی و راه‌سنجی نیز مدنظر است، بدون این رویکرد‌ها کار قرارگاهی امکان‌پذیر نیست.

خسروپناه از جدیت و پیگیری رئیس‌جمهور نسبت به موضوعات علم و فرهنگی و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی قدردانی کرد و گفت: روسای قوه‌های مقننه و قضائیه نیز در اجرای مصوبات جدیت قابل‌توجهی دارند که جای تشکر دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر