صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۸ - ۱۶ آذر ۱۴۰۲
تحقیقات نشان داد:

تاثیر مثبت تغذیه پرندگان بر روان انسان

تیم تحقیقاتی دانشگاه ویرجینیا تک دریافتند که تغذیه پرندگان اثرات روانشناختی مثبتی بر روان انسان دارد.
کد خبر : 883530

 به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، این تحقیقات که«اشلی دایر»، استادیار بخش حفاظت از ماهی و حیات وحش رهبری آن را به عهده داشته و نتایج آن در مجله علمی نیچر و مردم (People and Nature)  منتشر شده، زمینه‌ساز پیشنهادات جدید سیاستی برای حمایت از حیات وحش است.

در یک گام علمی نوآورانه،«اشلی دایر» و تیمش در حال انجام یک پروژه تحقیقاتی چهار ساله هستند که هدف آن مشارکت بیش از ده هزار نفر علاقه‌مند به تغذیه پرندگان در سراسر ایالات متحده است. این پژوهش که شامل بررسی پاسخ‌های عاطفی انسان‌ها به تغذیه پرندگان است، از طریق پروژه FeederWatch که 37 سال است داده‌های مختلف را جمع‌آوری می‌کند، اطلاعات خود را گردآوری می‌کند

دایر درباره این پژوهش توضیح داد: «مردم فقط از آنچه که در تغذیه‌کننده‌های پرنده‌شان می‌بینند گزارش نمی‌دهند، بلکه از پاسخ‌های عاطفی خود نسبت به این کار نیز صحبت می‌کنند. این موضوع جذاب است زیرا بیشتر پروژه‌های علمی شهروندی فقط بر علوم طبیعی یا فیزیکی متمرکز هستند، اما ما حالا می‌توانیم به بخش انسانی آن نیز بپردازیم»

هدف اصلی تیم پژوهشی فهم بهتر تأثیر مستمر تغذیه پرندگان بر رفاه انسان‌ها است. «دانا هالی»، استاد علوم زیستی، به کمبود اطلاعات در مورد تأثیرات تغذیه پرندگان بر انسان‌ها اذعان داشته و افزود: «در تمام سال‌هایی که در مورد تأثیر تغذیه پرندگان بر پرندگان وحشی مطالعه کردم، هیچ‌گاه به این نکته که چگونه می‌تواند بر انسان‌هایی که زمان و پول خود را صرف تغذیه و تماشای پرندگان می‌کنند، تأثیر گذارد فکر نکردم.»

تیم تحقیقاتی امیدوار است که نتایج به‌دست آمده منجر به تدوین رهنمودهایی برای تغذیه پرندگان شود که خطرات موجود برای پرندگان وحشی را به حداقل رسانده و در عین حال، فواید آن را برای افرادی که به این کار می‌پردازند، به بیشترین میزان برساند.

https://besjournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/pan3.10566
https://phys.org/news/2023-12-bird-humans-chirp.html

انتهای پیام/

ارسال نظر