صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو انجمن سازه‌های فولادی در گفت‌وگو با آنا:

دانش‌بنیان‌ها برای صنعت راهکار اجرایی ارائه دهند

عضو انجمن سازه‌های فولادی اعلام کرد: دانش‌بنیان‌ها می‌توانند برای مسائل مختلف صنعت راهکار اجرایی ارائه دهند. اکنون تولیدکنندگان از جمله صنایع مرتبط با بخش مسکن، مشکلات بسیاری دارند و ذهن خلاقی برای حل این مشکلات ندارند در این میان دانش‌بنیان‌ها می‌توانند برای یافتن راهکار‌ها به کمک صنایع مختلف بیایند.
کد خبر : 880718

ابوالفضل کدخدازاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: به عنوان یک فعال حوزه سازه‌های فولادی باید بگویم شاید تجهیزات فنی ما صنعتی نباشد، اما از نظر دانش علوم ساخت سازه‌های فولادی به روز و مطابق با یافته‌های جدید علمی است.

کدخدازاده با بیان اینکه داد و ستد تجهیزاتی چندانی با دنیا نداریم، تصریح کرد: انتقال دانش و تکنولوژی از خارج از کشور بسیار دشوار شده و اگر به طور مثال خط تولیدی در کشور آلمان وجود داشته باشد فروش تجهیزات آن به شرکت‌ها یا کارخانجات ایرانی با دشواری زیادی همراه است و به دلیل تحریم علاقه‌مند به آن نیستند.

دانش شرکت‌های دانش‌بنیان اشکالات خطوط تولید و اصلاح می‌کند

وی افزود: فاصله ما با دنیا زیاد شده است و شرکت‌هایی که دانش‌بنیان هستند می‌توانند به صنایع مختلف ورود کنند و به طور مثال بگویند که مشکل خط تولید به طور مثال در سازه‌های فولادی چیست و با استفاده از دانش اشکالات را اصلاح و خطوط تولید را ارتقا دهند کمک بزرگی به فرآیند تولید خواهند داشت.

عضو انجمن سازه‌های فولادی اظهار کرد: دانش‌بنیان‌ها می‌توانند برای مسائل مختلف صنعت راهکار اجرایی ارایه دهند. اکنون تولیدکنندگان از جمله صنایع مرتبط با بخش مسکن، مشکلات بسیاری دارند و ذهن خلاقی برای حل این مشکلات ندارند در این میان دانش‌بنیان‌ها می‌توانند برای یافتن راهکار‌ها به کمک صنایع مختلف بیایند.

اجباری شدن صنعتی‌سازی می‌تواند راهکاری برای سرعت‌بخشی به رشد دانش‌بنیان‌ها

وی عنوان کرد: اجباری شدن صنعتی‌سازی می‌تواند راهکاری برای سرعت‌بخشی به حرکت در این مسیر باشد به طور مثال در حوزه ساخت اجبار و الزام به این شکل باشد که توجه به ساختمان‌هایی باشد که در حوزه بازسازی و نوسازی تخریب کمتری دارند یا تخریب آن‌ها قابل بازیافت باشد. یک ساختمان بتن آرمه تمامی بتن آن تبدیل به نخاله می‌شود، اما در مورد سازه‌های فولادی این مقاطع قابلیت تبدیل به چرخه بازیافت و تبدیل به شمش فولادی دارد.

کدخدازاده به مشکل آب درکشور اشاره کرد و افزود: ایران کشوری است که کمبود آب شدید دارد و باید در ساختمان‌ها سیستم‌هایی تعبیه شود که نیاز به آب کمتر دارد و موضوع کمک‌کننده دیگر رفتن به سمت کارخانجاتی است که ذخیره انرژی بالاتری دارند و کمک می‌کند تا صنعتی‌ها نمرات بهتری کسب کنند.

مصرف انرژی کمتر و راندمان بالاتر در خط تولید صنعتی

عضو انجمن سازه‌های فولادی با اشاره به تاثیرات مثبت صنعتی‌سازی بر روند ساخت مسکن اظهار کرد: تنها راهکار برای سرعت دادن به ساخت مسکن صنعتی‌سازی است. خط تولید صنعتی مزیت تکرار دارد و حداقل انرژی و بالاترین راندمان وجود دارد و صنعتی‌سازی تنها راهکار برای برون‌رفت از کمبود تولید مسکن است.

انتهای پیام/

ارسال نظر