صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با آنا:

دانشجویان راهکار حل مسئله ارائه دهند، امتیاز بگیرند

رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در رویداد ملی مشق امید داوران بر اساس تخصصی که دارند پس از شنیدن طرح موضوع مسئله و ارائه راهکار توسط دانشجویان به آن‌ها امتیاز می‌دهند.
کد خبر : 879164

امیرعباس لشکری، رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی درگفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ تیم از نهادهای دانشجویی و استادی مشق امید در حل مسائل کشور مشارکت دارند، اظهار کرد: این رویداد ملی فرصتی طلایی برای دانشجویان و جوانان کشور است تا بتوانند در آینده با نگاه حل مسئله راه خود را پیدا کنند و در شکوفایی کشور نقش مؤثری داشته باشند.

وی با بیان اینکه رویداد حل مسائل با شعار پرهیز از ساده‌انگاری در فهم و حل مسائل برگزار می‌شود و مشقی است که در نهایت به امید و کشف راه‌حل منجر می‌شود، عنوان کرد: برگزاری رویداد‌های این‌چنینی موجب می‌شود تا دانشجویان بتوانند مسائل روز و مورد نیاز جامعه را در بخش‌های مختلف به‌درستی شناسایی، درک و اولویت‌بندی کنند و درنهایت برای حل مسائل راهکار ارائه دهند.

داور دومین رویداد ملی مشق امید از نقش مؤثر دانشجویان در حل مسائل و معضلات کشور خبر داد وگفت: دانشگاهیان در آینده به عنوان مسئولان کشور باید برای حل مسائل کشور برنامه‌ریزی کنند تا بتوانند در راستای برطرف‌سازی مشکلات گام بردارند. در واقع، می‌توانیم بگوییم رویداد ملی مشق امید عرضه و نقد دیدگاه‌های تشکلی در حل مسائل یک تمرین برای دانشجویان محسوب می‌شود.

رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به علت نام‌گذاری این رویداد، اظهار کرد: در این رویداد دانشجویان دانشگاه‌ آزاد سراسر کشور در رشته‌های مختلف تحت نظر استادان برجسته و متخصص در حوزه‌های مختلف برای درک و حل مشکلات و مسائل جامعه و محیط زندگی خود آموزش می‌بینند.

لشکری با بیان اینکه داوران متخصص هر رشته‌ای در این مسابقه مرتبط با رشته طرح‌ها انتخاب می‌شود، یادآور شد: در مرحله کشوری تیم‌های بسیاری با موضوعات و مسائل مختلف آمده‌اند و داوران بر اساس تخصصی که دارند در گروه‌های مختلف قرار گرفته‌اند و پس از شنیدن طرح موضوع مسئله و ارائه راهکار توسط دانشجویان به آن‌ها امتیاز می‌دهند.

به گزارش آنا، اختتامیه بخش دانشجویی دومین رویداد ملی مشق امید به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز از ۲۲ تا ۲۴ آبان برگزار می‌شود. همچنین، مدیر اداره تشکل‌های آزاد اسلامی از برنامه ریزی برای برگزاری بخش استادی و کارمندی در سطح بالاتر حداکثر تا دو ماه آینده خبر داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر