صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲
نماینده حماس در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

دستاورد بزرگ مقاومت در صحنه فناوری/ تیم سایبری متشکل از ۵۰۰ نیروی زبده بود

خالد قدومی نماینده حماس در ایران می‌گوید که هدف از شایعات دشمن تضعیف مردم فلسطین است و مقاومت در طوفان الاقصی ازجمله در عرصه فناوری و جنگ سایبری به دستاوردی بزرگ دست یافت.
کد خبر : 873109

گروه جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا- «طوفان الاقصی» وارد نهمین روز شد و همچنان سؤالات زیادی درباره این عملیات برق‌آسا که دشمن صهیونیست را در خانه غصبی‌اش غافلگیر کرد، وجود دارد. در این میان، بازار شایعه و جعل روایت هم داغ است تا مبادا در سایه افشای حقایق، هیمنه ‍پوشالی رژیم اشغالگر بیش از این در هم بشکند. در میانه جنگ روایت‌ها و با هدف روشن شدن گوشه‌ای از حقایق ناگفته از عملیات مقاومت، خبرنگار آنا مصاحبه‌ای اختصاصی با «خالد قدومی» نماینده حماس در ایران داشته است.

*در ادامه جنگ روایت‌ها، شاهد تلاش برای ترویج این روایت هستیم که صهیونیست‌ها حساب‌شده و عامدانه به نیرو‌های مقاومت اجازه ورود و پیشروی در فلسطین اشغالی را دادند تا بعداً بهانه‌ای برای تهاجم زمینی و هوایی گسترده علیه غزه داشته باشند. پاسخ مقاومت به این شایعه چیست؟

شایعه عجیبی است. با این اوصاف، طبق روایت این شایعه‌پردازان، صهیونیست‌ها به کشته شدن بیش از ۱۵۰۰ تن از نظامیانشان رضایت داده‌اند. این چطور ممکن است؟ از زمان عملیات «سیف القدس» تا امروز، مقاومت در حال آماده‌سازی و تدارک چنین نبردی بوده‌ است.

باز هم تأکید می‌کنم که به قول «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های «عزالدین القسام»، نیروهای مقاومت دشمن صهیونیست را غافلگیر کردند. من به اصطلاحات نظامی آشنا نیستم، اما مقاومت حدود ۱۰ تا ۱۲ استراتژی نظامی را پیاده کرد که شامل مواردی، چون تخریب خطوط امداد لجستیک دشمن و تخریب برج‌های مراقبت بود به طوری که رادار‌های دشمن موفق به رصد پاراگلایدر‌ها و پهپاد‌های نیرو‌های مقاومت نشد. شمار راکت‌هایی هم که در مقایس دقیقه شلیک شد، بیش از آن بود که سامانه گنبد آهنین رژیم قادر به رهگیری آن باشد. این شایعه که دشمن صهیونیست به میل خود راه نفوذ مقاومت را باز گذاشت، از اساس اشتباه است. ما پیروزی بزرگی کسب کردیم و امروز صد‌ها اسیر دشمن را در اختیار داریم که این خبر خوشی برای اسرای فلسطینی محبوس در زندان‌های رژیم است (که با مبادله اسرا می‌توانیم آن‌ها را رها کنیم).

باز هم می‌گویم که این شایعه پروپاگاندای دشمن برای تضعیف روحیه مردم فلسطین است.

*«الکس یانگر» رئیس سابق سرویس اطلاعات خارجی انگلیس (ام‌آی۶) گفته بود که غافلگیری اسرائیل در مواجهه با طوفان الاقصی با اتکای بیش از حد به فناوری تشدید شد. می‌توانید درباره اشراف نیرو‌های مقاومت به فناوری به ما اطلاعاتی بدهید؟ اصولاً فناوری در این قضیه چه نقشی داشته است؟

 پیشتر دبیرکل کنفرانس بین المللی حمایت از فلسطین گفتند که برای انجام طوفان الاقصی هیچ کس عملیات سایبری انجام نداد تا مبادا عملیات لو برود. در توضیحات تکمیلی باید بگویم که عدم استفاده از وسایل الکترونیکی تا زمان آغاز عملیات بود، اما با شروع طوفان الاقصی، یک تیم تخصصی ویژه جنگ سایبری متشکل از ۵۰۰ نیروی زبده، وارد صحنه شدند تا رادار‌ها و سایر تجهیزات صهیونیست‌ها را از کار بیندازند و حملات پهپادی دقیقی انجام دادند. این دستاورد بزرگی در صحنه فناوری مقاومت است.

انتهای پیام/

ارسال نظر