صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تولید انواع مکمل‌های غذایی و خوراک دام از جلبک اسپرولینا

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید انواع مکمل‌های غذایی و دارویی و مکمل‌های دام و طیور بر پایه جلبک اسپرولینا در کشور شدند.
کد خبر : 871076

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید محمدی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت نخستین شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید انواع مکمل‌های غذایی بر پایه میکرو آلگ‌های اسپرولینا در ایران است که موفق به دریافت نشان سیب سلامت از سازمان غذا و دارو شده است.

وی گفت: در این شرکت موفق به تولید انواع میکروارگانیسم بر پایه جلبک اسپرولینا و کلرلا جهت تولید انواع مکمل‌های غذایی انسان به شکل پودر، کپسول و قرص و همچنین انواع مکمل دام و طیور شدیم.

این فعال حوزه دانش‌بنیانی مطرح کرد: انواع میکروارگانیسم‌های پروبیوتیک مورد مصرف در صنایع، انواع مکمل دارویی و غذایی انسان به شکل کپسول، انواع مکمل دارویی و غذایی انسان به شکل پودر و مکمل دامپزشکی بر پایه جلبک گیاه از تولیدات این شرکت محسوب می‌شود.

وی در خصوص خواص جلبک اسپرولینا گفت: این نوع از جلبک، برای افرادی که از فقر آهن، پروتئین و املاح معدنی رنج می‌برند، گزینه مناسبی است و همچنین از آن جهت که توانایی خاصی در پاک‌سازی کبد دارد، برای بیماران کبدی بسیار می‌تواند مفید باشد.

وی افزود: تقویت حافظه، کاهش عوارض ناخوشایند شیمی‌درمانی، کمک به درمان MS، کمک به دفع سموم ناشی از آلودگی‌های صنعتی و... از دیگر فواید این نوع از جلبک محسوب می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان اظهار کرد: از ویژگی‌های تغذیه‌ای اسپیرولینا برای ورزشکاران می‌توان به منبع غنی از پروتئین اشاره کرد.

وی اضافه کرد: بیش از ۶۰ درصد از وزن خشک اسپیرولینا، پروتئین است. همچنین تأمین هشت اسیدآمینه ضروری اعم از هیستیدین، ایزولوسین، لوسین، لیزین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین و والین و ۱۰ اسیدآمینه غیر ضروری اهمیت این نوع از جلبک را برای ورزشکاران دو چندان می‌کند.

محمدی با بیان اینکه نمونه‌های مشابه دیگری از فرآورده‌های جلبک اسپرولینا هم در کشور تولید می‌شود، ابراز عقیده کرد: جلبکی که از سوی این شرکت دانش‌بنیان تولید می‌شود از کیفیت بیشتری برخوردار است.

وی با بیان اینکه این‌محصول حاوی پروتئین  است، گفت: بدون بو بودن این محصول مزیت نسبی این جلبک نسبت به دیگر نمونه‌ها مشابه است.

به گفته وی، بستر تهیه مواد اولیه این محصول را محیط‌زیست و بانک‌های سویه (بانک جهانی جلبک) معرفی کرد و در خصوص بازار این محصول گفت: علیرغم اینکه در داخل بازار خوبی داریم، اما هنوز به حوزه صادرات ورود نکرده‌ایم.

انتهای پیام/

ارسال نظر