صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ضرورت بازنگری مداوم دروس در دانشگاه‌ها

دانشجو: هوش مصنوعی باید در همه رشته‌ها مورد استفاده قرار گیرد

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه هوش مصنوعی رشته‌ای تخصصی نیست و در تمام دروس کاربرد دارد. گفت: امسال سرفصل دروس را به صورت مداوم بازنگری کرده‌‌ایم.
کد خبر : 870586

فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره دروس هوش مصنوعی در سرفصل‌های دانشگاهی اظهار کرد: هوش مصنوعی یک رشته تخصصی نیست و در تمام دروس کاربرد دارد. 

وی افزود: هوش مصنوعی پله‌ای از تخصص است که تمام رشته‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند و آزمایشگاه‌های متعددی در این زمینه تاسیس شده‌اند که قدرت پردازش بالایی دارند. 

دانشجو تصریح کرد: استادان در حوزه‌های الکترونیک و هوافضا و متالوژی و ... از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس درباره اقدامات انجام شده برای بازنگری رشته‌ها گفت: از ۳ دهه گذشته این امکان را فراهم کرده‌ایم که کارشناسان هر ۵ سال یکبار موظف به تغییر سرفصل دروس مرتبط با نیاز‌های روز جامعه باشند تا تحقیقات متناسب با آنها صورت گیرد. 

دانشجو اضافه کرد: در سال جاری سرفصل دروس را به صورت مداوم بازنگری کرده‌‌ایم و این موضوع را با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری همواره در دستور کار داریم. 

وی با اشاره به سال تحصیلی جدید اظهار کرد: تمام نام‌نویسی‌ها مجازی انجام شده و دانشجویان از اوایل مهر در کلاس‌ها حاضر شده‌‌اند.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه به علت کرونا با انباشت دانشجویانی مواجه شده‌ایم که فارغ التحصیل نشده بودند، تاکید کرد: فعالیت‌های آزمایشی دانشگاه‌ها امری مهم است و همین موضوع باعث شد تا تعداد زیادی دانشجو برای سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ پذیرش نکنیم. 

دانشجو بیان کرد: ۳۰۰۰ ظرفیت خوابگاه دانشجویی داریم و امیدواریم دانشجویانی که سنوات آن‌ها پایان یافته زودتر مراحل دفاع را انجام دهند تا خوابگاه‌ها ظرفیت پوشش مابقی دانشجویان حین تحصیل را داشته باشند. 

وی درباره مشکلات دانشگاه در بابت پرداخت تغذیه دانشجویی گفت: مشکل غذا با نرخ غذا حل نمی‌شود؛ چرا که هر وعده غذایی حداقل ۸۵ هزار تومان برای دانشجویان حساب می‌شود و ماهانه حدود ۸ تا ۱۰ و نیم میلیارد تومان ر ا صرف پرداخت تغذیه می‌کنیم که ۹۰ درصد از آن سوبسید است و در بودجه دولتی دیده نمی‌شود و برای تامین آن باید از درآمد‌های دانشگاه یا بودجه پژوهش و فرهنگی استفاده کنیم. 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: سالانه حدود ۱۷۰ میلیارد تومان بودجه برای تامین تغذیه دانشجویان با استاندارد متوسط دانشگاه نیاز داریم و از آنجایی که دانشگاه تربیت مدرس دانشجویان ارشد و دکتری پرورش می‌دهد و رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور و وزیر علوم و وزیر بهداشت عضو شورای دانشگاه هستند خواهشمندیم که بودجه ویژه‌ای برای حل مسائل و رشد سریع‌تر اختصاص یابد. 

وی اظهار کرد: از مسئولان تقاضا دارم که برای حل مسائل و نیاز‌های کشور حتما از دانشگاه تربیت مدرس کمک بگیرند و روی دانشجویان حساب باز کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر