صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۴ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲

دنیامالی: باید در شیوه‌های آموزش تغییر اساسی صورت گیرد

نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی گفت: باید در شیوه‌های آموزش دگردیسی و تغییر اساسی صورت گیرد و در کنار آموزش، دانش‌آموزان را با حوزه تحقیق و پژوهش و کار کارگاهی آشنا کنیم.
کد خبر : 865821

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد دنیامالی نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی در نشستی با مدیران و کادر اجرایی مجتمع مدارس سمای بندرانزلی اظهار کرد: یکی از مباحث مهم در سطح آموزش‌ و پرورش و آموزش عالی، بحث کیفی‌سازی بوده و موضوع با اهمیت، کیفیت خدمات آموزشی است.

وی با تأکید بر اهمیت در حوزه فرهنگی و تربیتی در آموزش و پرورش، افزود: انتظار از مجموعه سمای انزلی این است که علاوه بر مباحث علمی و آموزشی، در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی نیز عملکرد قابل قبولی داشته باشد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد گسترش در نظام آموزشی کشور بودیم و دانشگاه‌ها و رشته‌های مختلف در بسیاری از شهر‌های کشور ایجاد شد که این امر از یک‌سو فرصت و از سوی دیگر تهدید به شمار می‌رود.

نماینده مردم بندرانزلی ادامه داد: اگر فرزندان در محیط خانه و مدرسه به‌درستی تربیت شوند، علم آنان نیز متعهد و در راستای خدمت به میهن خود و بشریت خواهد بود. فرزندان باید در محیط مدرسه و دانشگاه، برنامه‌ریزی، داشتن نگاه بلندمدت، کار مستمر و تلاش و کوشش را بیاموزند و بی‌تردید جامعه‌ای که اهل برنامه‌ریزی و کار مستمر نباشد، دچار اختلالات و مشکلات فراوانی خواهد شد.

کشور نیازمند کار زیربنایی در حوزه آموزش‌وپرورش است

دنیامالی با تأکید بر اینکه برای داشتن جامعه موفق باید به آموزش‌وپرورش و معلمان توجه بیشتری شود، گفت: کار روی انسان‌ها، سخت‌ترین کار بوده و به همین دلیل معلمی شغل انبیا و کار معنوی تلقی می‌شود. کشور نیازمند کار زیربنایی در حوزه آموزش‌وپرورش است. باید جامعه را به سمت فرهیختگی پیش ببریم و فرهیختگی نیز از مدرسه و دانشگاه آغاز می‌شود. باید در شیوه‌های آموزش دگردیسی و تغییر اساسی صورت گیرد. لازم است در کنار آموزش، دانش‌آموزان را با حوزه تحقیق و پژوهش و کار کارگاهی آشنا کنیم.

وی با اشاره به موفقیت‌های شهرستان بندرانزلی در حوزه آموزش‌وپرورش، مطرح کرد: اگرچه انزلی در چند سال اخیر در حوزه آموزش‌وپرورش حرکت جهشی داشته از رتبه ۷۴۰ کشوری به رتبه ۳۱۰ رسیده و از جایگاه ۲۳ استان به ۵ شهرستان نخست ارتقا یافته؛ اما با این حال همچنان با شرایط مطلوب فاصله داریم. در صورتی که مجموعه سما انزلی با قوت و قدرت بیش‌تری کار کند، رتبه آموزش و پرورش شهرستان در سطح ملی بیش‌ازپیش ارتقا خواهد یافت.

کریم کیاکجوری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی بندرانزلی نیز گزارشی از عملکرد این واحد دانشگاهی ارائه کرد و فرشته گلدوست، مدیرکل امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد انزلی نیز به ارائه گزارش عملکرد مدارس سما شهرستان پرداخت.

به گزارش آنا،نخستین مدرسه سما در شهرستان بندرانزلی سال ۱۳۷۸ افتتاح شد. اکنون ۸۱۳ نفر (۱۸ درصد از دانش‌آموزان انزلی) در مدارس سما انزلی به تحصیل مشغول هستند. مدارس سما شهرستان بندرانزلی شامل مدرسه ابتدایی دختران، دوره اول و دوم دختران، ابتدایی پسران و دوره اول پسران است.

انتهای پیام/

ارسال نظر