صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۲۷ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۲

استادان با کلام نافذ در ذهن دانشجو اثری ماندگار ایجاد کنند

فرمانده سپاه فجر استان فارس خطاب به دانشگاهیان با تأکید بر اینکه امروز باید تبیین‌گر باشیم، گفت: استادان فرصت دارند که با کلام و حرف نافذ خود در ذهن دانشجو اثری ماندگار ایجاد کنند.
کد خبر : 865024

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از شیراز در دومین روز از برگزاری دوره منطقه‌ای طرح ملی اعتلا با حضور استادان و کارکنان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های فارس، بوشهر، خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد که به میزبانی  دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد شیراز و در اردوگاه آیت الله ربانی شیرازی برگزار شد، فرمانده سپاه فجر استان فارس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر تاکید بر جهاد تبیین اظهار کرد: این دوره توانمندسازی استادان قطعاً در راستای همین تاکید معظم له در حال برگزاری است.

 سردار یدالله بوعلی یادآور شد که مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۸ اشاره فرمودند که در صحنه جامعه جای جلاد و شهید ممکن است عوض شود که ما با مشاهده مصداق‌هایی شاهدیم که این امر میسر شده است و یکی از مصداق‌های آن چگونگی تشکیل حکومت در آمریکاست.

وی افزود: می‌دانیم که چیزی حدود ۳۰۰ سال بیشتر از تشکیل حکومت در آمریکا نمی‌گذرد و ریشه تشکیل این حکومت نیز از تفکرات افراطی ماسون‌ها و صهیونیست‌ها نشئت گرفته و بر همین اساس شعار«هدف وسیله را توجیه می‌کند» به واقع در مسیر اجرایی این حکومت مشهود بوده و مصداق صریح آن کشتن حدود ۱۲ میلیون انسان بومی در آمریکا برای پیشگیری از توقف این حاکمیت است.

 فرمانده سپاه پاسداران استان فارس توضیح داد: چنین حکومتی داعیه‌دار هدیه دادن دموکراسی به کشور‌های جهان سوم شده است و امروزه مدافع حقوق بشر جلوه می‌کند.

وی به تشریح دموکراسی آمریکایی پرداخت و گفت: اعتقاد به اینکه کشور‌های جهان سوم راهی جز پذیرفتن دموکراسی آمریکایی ندارند، از تفکرات صریح مطرح شده در مصوبات شورای امنیت ملی آمریکا است.

بوعلی افزود: سردمداران آمریکا کشور‌های جهان سوم و کشور‌های مسلمان را با تعبیر بسیار توهین آمیزی تعریف می‌کنند و می‌گویند این کشور‌ها مانند کودکان عقب مانده فکری هستند که علاوه بر کنترل رفتار نیاز به آموزش هم دارند و حاکمان آمریکایی همین برداشت، تفکر و نوع رفتار را در هنگام ورود و تصرف کشور‌هایی مانند عراق و افغانستان از خودشان بروز کرده‌اند.

فرمانده سپاه فجر استان فارس تفکر مبارزه با تروریست را از منظر حاکمیت آمریکایی منوط به مدرنیزه شدن کشور‌های اسلامی برشمرد و گفت: تفکر حاکمیت دموکراسی آمریکایی معتقد است که با مدرنیزه شدن کشور‌های اسلامی می‌تواند با تروریسم مبارزه کند و چنین تفکری بازخوردش می‌شود ایجاد حکومت عراق و شام و داعش که بر این اساس به راحتی از گروهی که هیچ بویی از انسانیت نبرده است حمایت می‌کنند.

بوعلی با تاکید بر رسالت و تکلیف استادان دانشگاه توضیح داد: امروز رسالت و تکلیف استادان این است که تا فرصت از دستمان گرفته نشده تبیین‌گر باشیم؛ زیرا استادی که کارش تحقیق، پژوهش و تبیین است، فرصت دارد که با کلام و حرف نافذ خود در ذهن دانشجو اثرگذاری ماندگار ایجاد کند و این اثرگذاری برای دانشجوی جوان حلاوت و ثبات بیشتری دارد.

وی خواستار انعکاس توانمندی‌ها و موفقیت‌های رخ داده در سطح کشور و استان برای دانشجویان شد و گفت: گاهی اوقات انتقال دانشجویان برای بازدید موفقیت‌های کلان کشور دشوار است؛ اما می‌شود نمونه یا نمودی از آن موفقیت را به دانشگاه آورد و از نزدیک در معرض دید دانشجویان قرار داد تا به این وسیله پیشتازی ایرانیان در علوم مختلف و جریانسازی علمی جوانان ایرانی در جهان را از از نزدیک شاهد باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر