ورود محققان جهاد دانشگاهی به صنعت نظامی/ از «بالنهای هیدروژنی» تا «مین»های هوایی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی امروز در نشست خبری که به مناسبت چهل و سومین سالگرد تشکیل این نهاد در محل جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: جهاد دانشگاهی با استفاده از ظرفیت علمی کشور در راستای گسترش طرحهای کاربردی و نیمهصنعتی در مسیر منویات مقام معظم رهبری گام برمیدارد.
وی افزود: این نشست به مناسب چهل و سومین سالگرد انقلاب اسلامی و روییدن فرهنگ خودباوری، اعتماد به جوانان و تلفیق علم و ایمان، فرهنگ جهادگونه، فرهنگ نوآوزی، عزتآفرینی برگزار شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی مطرح کرد: با توجه به وضعیت جهاددانشگاهی، راهوری، اشاعه و گسترش فرهنگ متعالی از وظیفه ماست. تلاش جهاددانشگاهی با اعتماد، امید و ایمان به جوانان، تلاش جهادگونه، الگوی پیشرفت با ایمان و امید تعیین شده است.
مسلمی نائینی با بیان اینکه نهادهای مختلفی مانند دانشگاهها مولود انقلاب اسلامی هستند، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات در اوج تحریمها و جنگ تمامعیار جهاددانشگاهی در حوزه دفاعی برطرف شده است و هیچ سازمانی تاکنون مثل جهاددانشگاهی وجود نداشته است.
وی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی با تلاش جهادگونه بر اساس در خواست سران نظامی موفق به ساخت تجهیزات مختلف در این زمینه شدند. مینهای هوایی یکی از اساسیترین تجهیزاتی بود که برای رفع این مشکلات ساختیم.
رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: جهاددانشگاهی برای جلوگیری از بمباران باید یک اقدامی انجام میداد و در این راستا بالنهای هیدروژنی و مینهای هوایی را ساخت.
مسلمی نائینی عنوان کرد: رمزنگاری کردن، دریافت اطلاعات و بحثهای مدیریتی از معضلات اوایل انقلاب بود که جهاددانشگاهی در این زمینه نیروهایی خوبی پرورش داده است.
وی افزود: جهاددانشگاهی اگر کاری انجام داده دو طرفه بوده و یکی از مشکلات اساسی نهاد را برطرف کرده است. نداشتن رادیوها و ترانزیستورها از معضلات بزرگ بود. بودجه لازم و تجهیزات لازم را دراختیار جهاد قرار دادیم و خوشبختانه در راستای این فرستندهها هماکنون به موفقیتهای بزرگی رسیدیم.
رئیس جهاددانشگاهی بیان کرد: در حوزههای فرهنگی، مجازی نیاز به همکاری رسانهها داشتیم. افکارسنجی یکی از مشکلات آمار کشور است و جهاددانشگاهی با پیمایشها و افکارسنجیها مشکل را برطرف کرد.
مسلمی نائینی اضافه کرد: تمام فعالیتهای فرهنگی دانشگاهها توسط جهاددانشگاهی انجام میشود. مسابقات قرآنی دانشجویان نیز توسط این سازمان پایهگذاری شده است.
وی افزود: در زمینههای آموزشی نیاز به موسسات آموزشی داشتیم که جهاددانشگاهی نسبت به این موضوع اقدام کرد و جهاددانشگاهی اولین موسسات غیرانتفایی را به دانشگاه تبدیل کرده است. ۶ موسسه غیرانتفایی، ۳۷ مرکز علمیکاربردی نیز تشکیل شده است.
رئیس جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: یک برنامه تحولی در جهاددانشگاهی داریم و درصدد هستیم تا نقاط ضعف و قوت جهاد دانشگاهی را شناسایی و تقویت کنیم.
انتهای پیام/