صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک مقام مسئول مطرح کرد؛

ضرورت توسعه قوانین و زیرساخت‌های کسب‌وکار برای ارتقای نوآوری

مشاور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: باید تلاش کنیم تا زیرساخت‌های لازم برای قوانین و مقررات و کسب و کار را فراهم کنیم تا بتوانیم در حوزه نوآوری ارتقا یابیم.
کد خبر : 856985

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین رویداد تانای استان خراسان شمالی (توسعه و ارتقای زیست‌بوم نوآوری) در حوزه صنعت و رویداد سرمایه‌گذاری تا ثریا شهرستان اسفراین با همکاری پارک علم و فناوری، اداره کل صنعت، معدن و تجارت و سپاه جوادالائمه (ع) این استان به منظور همرسانی دستگاه‌های ارائه‌دهنده نیاز‌های فناورانه و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

مصطفی صفدری، مشاور معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف در همایش تانا (توسعه و ارتقا زیست‌بوم نوآوری استان‌ها) صنعت که سیزدهم تیرماه در اسفراین برگزار شد، اظهار کرد: اکنون رتبه ایران در دنیا در ارتباط با حوزه نوآوری ۵۳ است، رتبه ایران در تولید علم مناسب بوده و در جایگاه ۱۵ دنیا قرار دارد.

وی با طرح این سوال که چرا در حوزه نوآوری نتوانسته‌ایم همچون رتبه تولید علم پیشرفت کنیم، بیان کرد: این مشکل از حوزه فناوری نشئت نمی‌گیرد؛ چراکه ما در حوزه کسب‌وکار در رتبه آخر دنیا یعنی در جایگاه ۱۳۱ از ۱۳۲ کشور قرار داریم.

صفدری تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا زیرساخت‌های لازم برای قوانین و مقررات، همچنین کسب‌وکار را فراهم و همه را دور هم جمع کنیم تا بتوانیم در حوزه نوآوری ارتقا یابیم.

وی تصریح کرد: حوزه نوآوری همچون بازی فوتبال است که همه باید در کنار یکدیگر قرار گرفته و برای رسیدن به یک هدف واحد تلاش کنند.

مشاور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این رویداد با اشاره به سامانه «نان» (نظام ایده‌ها و نیاز‌ها) هدف از برگزاری رویداد‌های تانا را تشریح کرد و توانمندی مجموعه‌های صنعتی را با مثال‌هایی از نوآوری سیستمی بیان کرد و پیشنهاد کردند با توجه به ظرفیت‌های خوب حوزه صنعت به‌ویژه فولاد در شهرستان اسفراین، برگزاری رویدادی مانند تانا کمترین سطح همکاری پارک و صنعت است و پیشنهاد می‌کنم می‌توان یک مرکز رشد تخصصی این حوزه را به‌صورت مشارکت پارک علم و فناوری و صنایع ایجاد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر