صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط محققان ایرانی انجام شد؛

طراحی نرم‌افزار‌های صنعتی با به‌کارگیری فناوری اینترنت اشیا و هوش مصنوعی

یک شرکت دانش‌بنیان به ارائه نرم‌افزارها و راهکارهای مبتنی بر اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و رباتیک در محیط‌های کاری صنعتی پرداخته است.
کد خبر : 856926

محسن هدایتی کارشناس بازاریابی و فروش یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: گروه مهندسان نرم‌افزاری این شرکت از سال ۱۳۹۲ با رویکرد افزایش بهره‌وری و تولید پلتفرم‌های نرم‌افزاری سازمان‌ها به طراحی با استفاده از توان علمی بر اساس نیاز صنایع اقدام کرده است. در این راستا با ظرفیت کارشناسان جوان خود موفق به تولید نرم‌‌افزارهای کاربردی در حوزه‌های متنوع با استفاده از آخرین تکنولوژی روز دنیا شده‌ است.

وی افز‌ود:‌ همچنین با تکیه بر دانش تحلیل داده و انجام پروژه‌های متعدد توانسته برای اولین بار در ایران نرم‌افزار «موتور آزما» را به عنوان یک سیستم کنترل و مانتورینگ اتاق آزمون موتور تهیه و پیاده‌سازی کند.

هدایتی درباره مأموریت و چشم‌انداز این شرکت فعال در حوزه دانش‌بنیان اظهار کرد: هدف مهم این شرکت دانش‌بنیان ارائه نرم‌افزارها و راهکارهای مبتنی بر اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و رباتیک در محیط‌های کاری صنعتی و در سبک زندگی روزمره است.

این فعال حوزه دانش‌بنیان درباره ویژگی نرم‌افزارهای ارائه شده برد: یکی از نرم‌افزارها «سامانه مدیریت دارایی‌های فیزیکی» است. این نرم‌افزار به مدیریت دارایی‌های فیزیکی، درخواست لیست کارها، تعمیر و نگهداری پیشگیرانه، مدیریت موجودی مواد و قطعات در انبار، مدیریت منابع و نیروی انسانی، گزارش، تجزیه و تحلیل داده‌ها و پایش برخط تجهیزات با تکنولوژی‌های نوین می‌پردازد.

وی درباره سامانه «مدیریت و اتوماسیون اتاق آزمون موتور» عنوان کرد: از ویژگی‌های این نرم‌افزار می‌توان تعریف و اجرای انجام آزمون‌‌ها بدون نیاز به اپراتور، ذخیره و نگهداری روش‌های آزمون و امکان ارتباط با دستگاه‌های جانبی و ارسال فرمان مناسب در طول ون‌های خودکار و ... را ذکر کرد.

کارشناس بازاریابی و فروش شرکت دانش‌بنیان درباره سامانه «مدیریت جامع ارتباط با مشتریان» خاطرنشان کرد: از ویژگی‌های این نرم‌افزار می‌توان مدیریت تماس و مخاطبان، مدیریت فرصت‌ها، منابع و مصارف مالی، فاکتور و پیش فاکتور، مدیریت محصولات، مکاتبات و نامه‌ها، تحلیل و آنالیز فروش و مدیریت کمپین‌ها را نام برد.

انتهای پیام/

ارسال نظر