صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کاوشگر «پارکر» از لمس خورشید جان سالم به در برد +فیلم

مدار شانزدهم کاوشگر خورشیدی پارکر شامل یک فرورفتگی بود که فضاپیما را در فاصله ۵.۳ میلیون مایلی خورشید قرار داد.
کد خبر : 856142

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ناسا، کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا در ۲۷ ژوئن ۲۰۲۳ به یک نقطه عطف دست یافت: شانزدهمین گردش خود به دور خورشید. این رویداد شامل نزدیک شدن به خورشید (معروف به حضیض) بود، جایی که فضاپیما در حالی که با سرعت ۳۶۴ هزار مایل در ساعت حرکت می‌کرد به فاصله ۵.۳ میلیون مایلی از سطح خورشید رسید. این فضاپیما از مسیر خورشیدی سالم بیرون آمد و به طورعادی فعالیت خود را ادامه داد.

در ۲۱ آگوست ۲۰۲۳، کاوشگر خورشیدی پارکر برای ششمین پرواز خود در این سیاره از کنار سیاره زهره عبور خواهد کرد. تیم ماموریت آزمایشگاه فیزیک کاربردی جانز هاپکینز (APL) برای آماده شدن برای یک دوره، یک مانور اصلاح مسیر کوچک را در ۷ ژوئن ۲۰۲۳ اعمال کرد. این پرواز ششمین پرواز از هفت پرواز برنامه‌ریزی‌شده خواهد بود. پارکر از گرانش زهره برای سفت کردن مدارش به دور خورشید و ایجاد یک حضیض آینده در فاصله ۴.۵ میلیون مایلی از سطح خورشید استفاده می‌کند. همانطور که خورشید به طور فزاینده‌ای فعال می‌شود، این حضیض برای یادگیری بیشتر در مورد «فیزیک‌خورشید» اهمیت ویژه‌ای خواهد داشت.

کاوشگر خورشیدی پارکر به عنوان بخشی از برنامه زندگی با ستاره ناسا برای کشف جنبه‌هایی از منظومه خورشید-زمین که مستقیماً بر زندگی و جامعه تأثیر می‌گذارد، توسعه داده شد. برنامه زندگی با ستاره توسط مرکز پرواز فضایی گدارد آژانس در گرین‌بلت، مریلند، برای اداره مأموریت علمی ناسا در واشنگتن مدیریت می‌شود. جانز هاپکینز فضاپیما را طراحی، تولید و راه‌اندازی کرده و ماموریت را برای ناسا مدیریت می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر