صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۵ - ۱۲ تير ۱۴۰۲
در بازدید دانشگاهیان از یک واحد تولیدی تأکید شد؛

لزوم ارتباط صنعت و دانشگاه برای رشد تولید خوراک دام و طیور

دانشگاهیان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد شبستر در حالی از یک واحد تولیدی خوراک دام و طیور بازدید کردند که بر ارتباط صنعت و دانشگاه برای رشد کمی و کیفی تولید این نوع خوراک تأکید شد.
کد خبر : 855989

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رحمان رضوان مدیرعامل یک واحد تولیدی خوراک دام و طیور در تبریز در حاشیه بازدید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر از این واحد تولیدی با ابراز خرسندی از تلاش‌های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای گسترش فعالیت‌های دانش‌بنیان برای دانشجویان، استادان و پژوهشگران اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بستر مناسبی برای فعالیت‌های دانش‌بنیان دانشجویان فراهم کرده است. 

وی با اشاره به ضرورت‌های همکاری بین دانشگاه و صنعت در عصر حاضر، نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی را در افزایش کمی و کیفی تولید و صنعت بی‌بدیل عنوان کرد و افزود: اگر می‌خواهیم راندمان تولید هم ازنظر کمی و هم ازنظر کیفی بالا باشد، باید نگاهمان به دانشگاه باشد و با متخصصین در حوزه‌های مختلف آن همکاری کنیم تا بتوانیم تولید خوبی داشته باشیم. 

کارآفرین برتر استان آذربایجان شرقی بیان کرد: اگر دانشجویان هنگام تحصیل در رشته‌های تحصیلی خود، همزمان با آموزش مهارت مربوط را نیز یاد بگیرند، قطعاً پس از پایان تحصیلات خود عنصری کارآمد و صاحب مهارت خواهند بود، قطعاً با این روش موضوع اشتغال آنان نیز به خودی خود حل خواهد شد و خود می‌توانند در شکل‌های مختلف از مهارت‌های تخصصی خود بهره گیرند.

اهمیت بالانس جیره در پرورش دام و طیور سالم 

عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر نیز با اشاره به اهمیت و جایگاه جیره‌نویسی و بالانس جیره در پرورش دام و طیور سالم گفت: جیره‌نویسی و بالانس جیره درست و مطلوب نقش زیادی در پرورش دام و طیور سالم و بهداشتی برای جامعه دارد و به هر اندازه در این موضوع دقت و اهمیت بیشتری صرف شود، قطعاً نتایج مثبت آن در سلامت مردم و جامعه دیده خواهد شد. 

یحیی ابراهیم‌نژاد اضافه کرد: با توجه به اینکه کشور به دلیل اعمال تحریم‌ها با مشکلاتی در زمینه تهیه خوراک دام و طیور مواجه است، توجه به خوراک‌های جایگزین از مهم‌ترین موضوعات برای تأمین خوراک دام و طیور بوده و باید بر ارتباط صنعت و دانشگاه در راستای دستیابی به شیوه‌ها و رویکرد‌های جدید برای رشد کمی و کیفی تولید خوراک دام و طیور توجه ویژه داشت.

وی متعادل شدن جیره‌های دام و طیور در واحد‌های پرورش دام و طیور را موجب عملکرد خوب آنان دانست. 

جایگاه و اهمیت بهداشت خوراک دام

عضو هیئت علمی گروه بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر نیز با اشاره به جایگاه و اهمیت بهداشت خوراک دام توضیح داد: در مسیر مقابله با ورود عوامل خطرساز به چرخه غذایی انسانی، رعایت موازین بهداشتی در تغذیه دام و طیور علاوه بر اینکه به تولید غذا‌های سالم‌تری برای انسان‌ها می‌انجامد، موجب حفظ سلامتی و افزایش بازده تولید به‌عنوان سرمایه ملی هم خواهد شد.

محمد موثق ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر نخستین واحد دانشگاهی بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی است که در رشته بهداشت مواد غذایی در مقطع دکتری تخصصی دانشجو پذیرش می‌کند، موقعیت بسیار مطلوبی برای همکاری با واحد‌های تولید خوراک دام و طیور استان با استادان و دانشجویان این دانشگاه‌ها برای افزایش شاخص‌های کیفی و کمی تولید خوراک دام و طیور دارد که با آغوش باز برای ارائه دانش فنی و خدمات دانش‌بنیان از این واحد‌های تولیدی استقبال می‌کند. 

طرح پویش ارزشمندترین زمینه برای حضور دانشجویان در واحد‌های تولیدی

سرپرست سرای نوآوری امنیت غذایی و عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر نیز طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی را بزرگ‌ترین و ارزشمندترین زمینه برای حضور دانشجویان در واحد‌های تولیدی برای کسب مهارت عنوان کرد و درباره مزیت‌های این طرح تشریح کرد: در این طرح دانشجویان در حین تحصیل می‌توانند در قالب طرح پویش در واحد‌های تولیدی حضور یافته و با معرفی دانشگاه با واحد‌های تولیدی همکاری کنند.

طرلان فرهوش تبیین کرد: حضور دانشجویان در قالب این طرح در واحد‌ها هیچ‌گونه مسئولیت حقوقی برای تولیدکنندگان ندارد و حق بیمه دانشجو نیز از سوی واحد دانشگاهی معرفی شده پرداخت و در پایان زمان طرح همزمان با پایان تحصیلات دانشجو، آنان با کسب مهارت‌های لازم در رشته مربوطه با توافق فی‌مابین با واحد تولیدی، می‌توانند فعالیت خود را در آنجا ادامه دهند و به‌عنوان نیروی شاغل دارای مهارت بالا به‌صورت تمام‌وقت با واحد تولیدی همکاری کنند.

مهدی گوزلی، کارشناس مسئول سرای نوآوری امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر نیز استفاده دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی از مزیت‌های صنعتی استان را بهترین راهکار توسعه همکاری‌های بین صنعت و دانشگاه دانست و استفاده مطلوب از این فرصت را نتیجه‌ای برد- برد برای دانشگاه و صنعت عنوان کرد.

علی احتشامی از فعالان حوزه خوراک دام و طیور شهرستان شبستر هم با اشاره به اهمیت و جایگاه بی‌بدیل تهیه خوراک دام و طیور سالم برای سلامتی جامعه، این واحد تولیدی خوراک دام و طیور در تبریز را یکی از سالم‌ترین و موفق‌ترین واحد‌های تولیدی شمال غرب کشور برشمرد که توجه به تولید کیفی از رموز موفقیت این واحد است و دولت نیز باید همه حمایت‌های خود را از این نوع واحد‌های صنعتی مهم قوت بخشد.

به گزارش آنا، واحد تولیدی خوراک دام و طیور مورد بازدید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر، یکی از واحد‌های معتبر و نمونه تولید خوراک دام طیور و مکمل‌های غذایی در استان آذربایجان شرقی و یکی از بزرگ‌ترین واحد‌های شمال غرب کشور است که بیش از 25 سال عمر دارد و با بیش از ۱۱ متر مربع مساحت واحد تولیدی و ۷۵ هزار تُن محصول سالانه و بیش از ۱۱۰ نفر نیروی شاغل، قادر به تأمین نیاز خوراک دام و طیور استان آذربایجان شرقی و استان‌های همجوار و نیاز مکمل‌های غذایی دام و طیور کل کشور است.

انتهای پیام/

ارسال نظر