صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بررسی ظرفیت بازار رمزارز‌ها (۳)؛

تسریع در توسعه اقتصاد دیجیتال با تعامل دولت و مجلس

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: برای حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه رمزارز لازم است تا با تعامل میان دولت و مجلس این مسیر تسهیل شود.
کد خبر : 855599

شهباز حسن پور نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: بدون تردید ایران با داشتن نیروی انسانی ماهر می‌تواند در زمینه بلاک‌چین نقش موثری ایفاء کند، اما لازم است تا از فرصت‌های پیش آمده نهایت بهره را برد.

وی افزود: ما از نظر نیروی انسانی می‌توانیم با سایر کشور‌ها رقابت کنیم، اما بی توجهی به فرصت‌ها موجب می‌شود تا بعضا آن‌ها را به تهدید تبدیل کنیم. ضرورت ورود به بازار اقتصاد دیجیتال بر حسب شرایط جهانی اقتصاد و اهداف اسناد بالادستی الزامی است بنابراین برای تحقق این اهداف می‌توانیم با استفاده از نیروی انسانی جوان ماهر و حمایت قوای مقننه و مجریه گام موثری برداریم.

ضرورت تسریع ارائه لایحه رمزارز‌ها از سوی دولت

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت تسریع ارائه لایحه رمزارز‌ها از سوی دولت ادامه داد: اگر دولت در ارائه لایحه رمزارز‌ها تعجیل نکند مجلس با ارائه طرحی برای ساماندهی بازار رمزارز‌ها و اقتصاد دیجیتال ورود می‌کند.

حسن پور تصریح کرد: نبود قانون روشن و دقیق برای فعالان حوزه بلاک‌چین و رمز ارز موجب شده تا فعالان این صنعت برای افزایش حجم سرمایه گذاری در این بازار با تردید مواجه شوند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت برنامه ریزی برای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: با تعامل میان دولت و مجلس تلاش می‌کنیم تا زمینه حمایت از جوانان کشور برای ورود به عرصه‌های نوین اقتصاد مهیا شود.

در حال گذار از اقتصاد سنتی و حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد دنیا در حال گذار از اقتصاد سنتی و حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال است بنابراین باید از نیروی انسانی متخصص که سرمایه اصلی کشوراست برای ورود به این عرصه استفاده کنیم.

حسن پور یادآور شد: مهمترین وظیفه قوه مقننه و قوه مجریه ریل گذاری برای تسریع حرکت جوانان به عرصه‌ نوین اقتصادی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر