جریانشناسی گروههای تکفیری با همکاری دانشگاه آزاد و مؤسسه دارالاِعلام قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشترک دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با مؤسسه دارالاِعلام لمدرسة اهل البیت(ع) برای امضای تفاهمنامه برگزار شد.
مؤسسه دارالاِعلام لمدرسة اهلالبیت(ع) فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹ با حمایت آیتالله مکارم شیرازی با هدف «شناخت، نقد تخصصی و مقابله با افکار و فرق انحرافی وهابیت و جریانهای سلفی، افراطی و تکفیری» به همت و تلاش عدهای از صاحبنظران، استادان و محققان در عرصه آموزش و پژوهش و نشر آغاز کرده است.
این مؤسسه در خوزستان، شهر اهواز، فارس، شهر شیراز و خراسان، شهر مشهد شعبه دارد و درصدد تأسیس شعبه در استان هرمزگان است.
مدیر ارتباطات و روابط بینالملل مؤسسه دارالاِعلام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با معرفی اجمالی این مؤسسه و تشریح رویکرد تقریبی آن در نقد تفکر وهابیت و سلفیت، اظهار کرد: اتخاذ این رویکرد به همراه استفاده از منابع اهل سنت موجب شده مؤسسه دارالاِعلام بهعنوان تنها مرکز تخصصی نقد وهابیت در عرصه داخلی و بینالمللی به فعالیت خود ادامه دهد.
حجتالاسلام علیاکبر ضیایی، نشریههای علمی ـ ترویجی سراج منیر و دوفصلنامه علمی ـ پژوهشی سلفی پژوهشی را از نشریات این مؤسسه معرفی و بیان کرد: کتابخانه عظیم مؤسسه با بیش از ۱۵ هزار جلد کتاب و نزدیک به ۱۵۰ هزار «پی.دی.اف» در اختیار دانشپژوهان این مؤسسه قرار دارد.
علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم با اشاره به برخی بسترها برای انعقاد این تفاهمنامه مانند برگزاری دورههای بصیرتی و هماندیشی دانشگاه، نیاز به تولید محتوا در مباحث مهمی مانند نماز، حجاب و امر به معروف، اجراییسازی و جهتگیری الهی در دروس تخصصی، لزوم بازنگری در دروس عمومی مانند معارف، اندیشه اسلامی برای اثرگذاری هرچه بیشتر آنها، کارآفرینی با موضوع اسلامی، تبیین سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، آموزش و تفسیر قرآن به زبان انگلیسی ابراز امیدواری کرد که با تأسیس دبیرخانه مشترک از مرحله عقد تفاهمنامه فراتر رفته و وارد عملیاتی فاز آن شوند.
سیدمنصور موسوی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم امضای این تفاهمنامه را در راستای اجراییسازی طرحهایی مانند جهاد فرهنگی، استادان مشاور فرهنگی ـ تربیتی و جشنواره امامت و ولایت در دانشگاه دانست و گفت: با همسوسازی این تفاهمنامه با سند تحول و تعالی دانشگاه میتوان یک برنامه پنج ساله برای اجرای آن تنظیم کرد.
انتهای پیام/