ساخت ماهوارهای ۵ کیلویی برای هک شدن
به گزارش خبرنگار علم و فناوری آنا، در پی ارسال یک کپسول باری دراگون همراه یک موشک فالکون ۹ به فضا توسط شرکت اسپیس ایکس، اطلاعات جدیدی به دست آمد. این کپسول که CRD-۲۸ نام دارد برای تامین ذخایر ایستگاه فضایی بین المللی به فضا سفر کرده بود، اما همراه خود چندماهواره کیوب ست را به مدار زمین نیز برد.
یکی از این ماهوارهها «مون لایتر» نام دارد و از آن به عنوان «بستر هک کردن» استفاده میشود. ماهواره کوچک مذکور در حقیقت محور تمرکز رقابتی است که در کنفرانس هک (Def Con) برگزار میشود و طی آن تیمهای مختلف برای نفوذ به نرم افزار سیستم در مدار زمین رقابت میکنند.
طی ۳ سال گذشته، نیروی هوایی آمریکا رقابت (Def Con) را برگزار کرده است. هک یک ماهواره با هدف کمک به کارشناسان در برطرف کردن نگرانیها درباره شکافی در سیستمهای مداری انجام میشود.
تا به امروز مسابقه هک یک ماهواره همیشه به صورت شبیه سازی انجام شده است. اما در مسابقه امسال تیمهای شرکت کننده میتوانند یک ماهواره واقعی (مون لایتر) راهک کنند. پروژه مون لایتر با همکاری شرکت آئرواسپیس، آزمایشگاه تحقیقات نیروی هوایی و فرماندهی سیستمهای فضایی آمریکا انجام شده است. وزن مون لایتر فقط ۵ کیلوگرم است و نخستین ماهواره جهان است که به عنوان بستری برای هک استفاده میشود.
این ماهواره نقشی مهم در ایجاد عملیاتهای دفاعی سایبری، توسعه تاکتیک ها، تکنیکها و فرایندهای سایبری و همچنین تایید ارزیابی تهدید سایبری انتها به انتها دارد.
انتهای پیام/