صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
معاونت علمی ریاست جمهوری اعلام کرد؛

کسب رتبه چهارم ایران در حوزه علوم و فناوری‌های آب

سرپرست ستاد توسعه دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: ایران در حوزه علوم و فناوری‌های آب رتبه چهارم را کسب کرده است.
کد خبر : 847899

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد همت سرپرست ستاد توسعه دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: داده‌های منتشر شده در رتبه بندی سایماگو در سال ۲۰۲۲ که برگرفته از داده‌های اسکوپوس است، نشان می‌دهد ایران در حوزه علوم و فناوری‌های آب در بین تمام کشور‌های تولیدکننده علم جهان، در رتبه چهارم قرار دارد.

وی تاکید کرد: طی ۲۵ سال اخیر ایران توانسته است از نظر علمی بالاتر از کشور‌هایی همچون انگلستان، آلمان، کانادا، فرانسه، روسیه، ژاپن، هلند، سوئد، سوئیس، نروژ و بسیاری دیگر از کشور‌ها قرار گیرد.

همت با اشاره به اهمیت داده‌های اسکوپوس در نظام رتبه‌بندی علم جهان، گفت: بر اساس داده‌های این پایگاه معتبر جهانی؛ ایران در حوزه فناوری‌های حوزه آب در سال ۲۰۲۱ رتبه ششم جهان و در سال ۲۰۲۲ رتبه چهارم جهان را کسب کرده است.

سرپرست ستاد توسعه دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، افزود: قرار گرفتن کشور در بین ۵ کشور برتر جهان در این زمینه، نشان دهنده رشد علمی قابل قبول ایران در این حوزه است.

همت با بیان اینکه ایران اکنون در بیشتر حوزه‎‌های علمی در جهان صاحب رتبه‌های برتر یا خوب است، بیان کرد: با توجه به شرایط موجود و جریان قابل قبول تولید علم و توسعه فناوری در کشور می‌توان گفت که از مرحله توانستن عبور کردیم و در بسیاری از حوزه‌ها، دانشمندان، اساتید، دانشجویان و فناوران در اندیشه فتح قله‌ها هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر