صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۳۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲

نسخه انگلیسی برای زائران بیمار در حج امسال الزامی شد

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: زائران حج ۱۴۰۲ که بیمار هستند برای بردن داروهای خود نسخه انگلیسی همراه داشته باشند.
کد خبر : 847656

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، طاهر درودی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای حج ۱۴۰۲ گفت: بر اساس مصوبه مجلس ارائه خدمات درمانی به زائران در عراق، سوریه و عربستان به مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر واگذار شده است.

درودی در ادامه با بیان اینکه عملیات حج ۱۴۰۲ از ۸ ماهه قبل آغاز شده است خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم برای انتخاب کادر درمان، تهیه دارو و هماهنگی با طرف سعودی از جمله اقداماتی است که در این چند ماه انجام شده است.

وی در ادامه گفت: داروی لازم برای حدود ۸۶ هزار زائر حج امسال خریداری، تهیه و به عربستان ارسال خواهد شد.

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر گفت: با توجه به اینکه امسال سن زائران حج بالا است، اولویت با اعزام زائران بود و کادر پزشکی اعزام شونده کمتر شدند.

درودی ادامه داد: ورود کلیه دارو‌های مخدر به عربستان ممنوع است، اما زائرانی که بیماری مزمن مثل بیماری قلبی، فشارخون، دیابت، تیروئید و ... دارند حتماً دارو‌های خودشان را به همراه داشته باشند و نسخه خود را به صورت انگلیسی از پزشک خود دریافت کنند تا مشکلی برای آن‌ها پیش نیاید.

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت توضیح داد: بر اساس فارماکوپه دارویی ۴۲۵ قلم دارو تهیه و آماده ارسال به عربستان است.

درودی با اشاره به اینکه برای حج امسال ممنوعیت اعزام برای حدود ۲۰۰ زائر اعلام شده است توضیح داد: ممنوعیت اعزام به دو صورت موردی و مطلق است. منع اعزام موردی به این صورت است که فرد مشکلی دارد که امکان برطرف شدن آن در سال آینده وجود دارد و می‌تواند سال بعد به حج مشرف شود، ولی منع مطلق به دلیل شرایطی است که زائر داراست و حتی در سال‌های آینده هم نمی‌تواند به حج اعزام شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر