صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
در حاشیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ عنوان شد؛

حمایت یک شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر از دستاوردهای فناورانه

یک شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر آستان قدس رضوی در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ اعلام کرد از دستاوردهای فناورانه حمایت می‌کند.
کد خبر : 846670

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی بهنام تقدسی مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته آستان قدس رضوی به عنوان شرکت سرمایه‌گذار خطرپذیر در زیست بوم فناوری و نوآوری کشور، امروز در نشستی که در حاشیه اینوتکس ۲۰۲۳ برگزار شد، عنوان کرد: در زنجیره اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور سطح فناوری یک تا ۱۰، فرایندی است که از خلق ایده تا تجاری‌ و صنعتی‌سازی را شامل می‌شود و از آن به عنوان زنجیره ایده تا دیده یاد می‌کنیم.

وی با اشاره به وضعیت حمایت نهاد‌های مختلف از ایده‌های فناوران اظهار کرد: در کشور نهادی مانند شتابدهنده‌های پارک‌های علم و فناوری ایجاد شده که از سطح فناور یک تا هفت از فناوری‌ها حمایت می‌کنند؛ اما سطح فناوری هفت به بالا یعنی جایی که فناور نیاز به سرمایه‌گذاری برای ایجاد پایلوت و خط فناوری دارد.

این فعال اقتصادی ادامه داد: این سطوح فناوری بالا، نیاز به سرمایه‌گذارانی دارد که از آنها به عنوان فرشتگان سرمایه‌گذاری یا سرمایه‌گذاری خطرپذیر یاد می‌شود.

بهنام تقدسی گفت: آستان قدس رضوی بهترین محل برای سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان‌هاست؛ در این راستا برای سرمایه‌گذاری روی طرح‌های فناورانه از سطح فناوری هفت به بالا آمادگی داریم.

وی ادامه داد: حوزه‌های سلامت و درمان، اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی، پهپاد، الکترونیک و مواد پیشرفته، پنج حوزه اولویت‌دار سرمایه‌گذاری شرکت صنایع پیشرفته آستان است. اکنون یک شرکت به فرآوری سیلیس اقدام کرده که از آن حمایت کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته آستان قدس رضوی گفت: به عنوان نمونه آستان قدس رضوی سالانه حجم بالایی پلاستیک برای ظروف و کفش‌ها خریداری می‌کند؛ اما یکی از چالش‌ها عدم زیست تخریب‌پذیر بودن آن است؛ هر شر‌کتی که بتواند نایلون‌های زیست تخریب‌پذیر تولید کند، آماده سرمایه گذاری و خرید هستیم.

به گزارش آنا در حاشیه این‌ نشست تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت صنایع پیشرفته آستان قدس رضوی با آب منطقه‌ای تهران به منظور تامین کنتور‌های هوشمند آب کشاورزی منعقد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر