صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۷ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲
در یک شبکه اجتماعی؛

شیوه مدیریت ایلان ماسک مورد انتقاد قرار گرفت

هم‌بنیان‌گذار توئیتر که قبلاً از خرید این شرکت توسط ایلان ماسک حمایت کرده بود، حالا آشکارا زبان به انتقاد از شیوه مدیریتی مدیر عامل این شبکه اجتماعی گشوده است.
کد خبر : 844380
به گزارش گروه علم و فناوری آنا، «جک دورسی»، هم‌بنیان‌گذار توئیتر که قبلاً از خرید این شرکت توسط ایلان ماسک حمایت کرده بود، حالا آشکارا زبان به انتقاد از شیوه مدیریت این شبکه اجتماعی توسط او گشوده است.
 
در شبکه اجتماعی بلواسکای که اخیراً تعداد کاربران آن دوبرابر شده است، در پست‌هایی از جک دورسی پرسیده شد که به نظر او آیا ایلان ماسک مدیر مناسبی برای توئیتر بوده است یا خیر؟ مدیرعامل سابق توئیتر در پاسخ نوشت: «نه؛ فکر هم نمی‌کنم که او وقتی فهمید زمان‌بندی نامناسب بوده است، درست عمل کرده باشد. همچنین فکر نمی‌کنم فشار هیئت‌مدیره برای فروش توئیتر درست بوده باشد؛ همه‌چیز رو به وخامت است.»

**ایلان ماسک نباید به معامله توئیتر برمی‌گشت

دورسی پارسال در همان ابتدا که خبر اقدام ماسک برای خرید توئیتر منتشر شده بود، از او به‌عنوان تنها گزینه قابل‌اطمینان برای مدیریت این شبکه اجتماعی یاد کرد. اما حالا مدعی است که وقتی ماسک از این معامله منصرف شد، حتی اگر مجبور می‌شد جریمه یک میلیارد دلاری را بپردازد، نباید دیگر به این معامله برمی‌گشت.

به گفته وی «ماسک تنها راه نجات توئیتر از دست کنش‌گران وال استریت و صندوق‌های پوشش ریسک بود که می‌خواستند این شرکت را تصاحب کنند. به باور هم‌بنیان‌گذار توئیتر، این شبکه اجتماعی هرگز نمی‌توانست به‌عنوان یک شرکت سهامی عام جان سالم به‌در ببرد. بااین‌حال، او در گذشته گفته بود که این شرکت درواقع بهتر است هیچ مالکی نداشته باشد و به‌عنوان یک پروتکل عمل کند.»

هدف دورسی از بنیان‌گذاری پلتفرم بلواسکای همین بوده است. او در سال ۲۰۱۹ این پروژه را راه‌اندازی کرد تا یک شبکه اجتماعی غیرمتمرکز را به‌وجود بیاورد. دورسی در سال ۲۰۲۲ این پلتفرم را به‌عنوان یک موجودیت مستقل واگذار کرد تا به کار خودش ادامه دهد. البته وی همچنان در هیئت‌مدیره بلواسکای حضور دارد.

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر