صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
توسط یک شرکت دانش بنیان محقق شد؛

تولید مخمر‌های پروبیوتیک برای مصرف دام و طیور

مکمل‌ها و مخمر‌های پروبیوتیک از جمله فرآورده‌های مبتنی بر زیست‌فناوری و از لازمه‌های سلامت به شمار می‌روند که توسط یک شرکت دانش‌بنیان به تولید رسیده‌اند.
کد خبر : 844217

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد یاری خسروشاهی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «گل سهند خسرو» به تولید مخمر‌های پروبیوتیک برای مصارف دام و طیور اشاره کرد و گفت: حوزه فعالیت این شرکت، تولید مکمل‌های پروبیوتیک است و از آن‌جایی که نمی‌توان همه باکتری‌های مضرر را از بین برد و همچنین به دلیل مقاومت‌های ایجاد شده بر اثر مصرف آنتی بیوتیک، این شرکت دانش‌بنیان طی تحقیقات بسیار گسترده اقدام به تولید مکمل‌ها و مخمر‌های پروبیوتیک برای افزایش باکتری‌های مثبت در محیط زندگی انسان و حیوان کرده است.

این فعال فناور، با اشاره به نقش پروبیوتیک‌ها در ارتقای سلامت غذایی جامعه، ادامه داد: پروبیوتیک منجر به بهبود سلامتی و کاهش مصرف آنتی بیوک‌ها می‌شود.

مدیرعامل این شرکت فعالیت‌های این مجموعه را در حوزه‌های گوناگون برشمرد و بیان کرد: این شرکت در ۶ حوزه دام بزرگ شامل گاو و گاو میش، ماکیان، آبزیان، اسب، گوسفند و بز و زنبور فعالیت دارد؛ در تلاش هستیم که با استفاده از محصولات تولید شده، پرورش حیوانات نام برده را اصلاح کنیم تا مصرف آن توسط انسان با کم‌ترین زیان همراه باشد.

**محصولی منطبق بر نیاز‌های بومی

خسروشاهی، با بیان اینکه این محصولات نمونه داخلی و خارجی ندارند افزود: تحقیقات گسترده‌ای که طی سالیان انجام داداه‌ایم منجر به تولید محصولاتی کاملا جدید و نو در دنیا و منطبق با اقلیم ایران شده است که نمونه داخلی و خارجی نداشته، ولی مشابهاتی وجود دارد که نمونه‌های خارجی آن با کیفیت و اثربخشی بسیار پایین‌تر و قیمتی حداقل ده برابر بالاتر به بازار عرضه می‌شود.

این فعال حوزه فناوری، از رفع نیاز بازار داخلی خبر داد و گفت: آمار دقیقی برای ارزبری در این صنعت وجود ندارد، اما با توجه به بومی‌سازی و در نظر گرفتن اقلیم ایران، محصولات این شرکت منجر به کاهش ارزبری شده است.

وی به اشتغالزایی ایجاد شده در این مجموعه اشاره کرد و گفت: اگرچه اشتغالزایی ایجاد شده به طور مستقیم برای ۱۰ نفر است، ولی با درنظر گرفتن شبکه فروش، توزیع و ... این عدد برای اشتغالزایی غیرمستقیم بسیار بالاتر است.

خسروشاهی علاوه بر حمایت‌های معاونت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از حمایت و تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی نام برد که دلسوزانه پاسخگو و پیگیر مسائل مرتبط با شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر