صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۱ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲
با رویکردی متفاوت نسبت به هوش مصنوعی؛

«بیل گیتس» به نامه سرگشاده «ایلان ماسک» واکنش نشان داد

بنیانگذار مایکروسافت نظر مالک توئیتر را مبنی بر لزوم ایجاد وقفه در استفاده از هوش مصنوعی، به چالش کشید و گفت که این راه مناسبی برای برخورد با مشکلات دنیای فناوری نیست.
کد خبر : 840303

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، «بیل گیتس» از بنیانگذاران شرکت «مایکروسافت» در مصاحبه با رویترز، برای نخستین بار به نامه سرگشاده‌ای که از سوی جمعی از فعالان حوزه فناوری منتشر شد و در آن درباره مخاطرات استفاده از هوش مصنوعی هشدار داده می‌شود، واکنش نشان داد.

گیتس در این باره گفت: درخواست‌ها برای ایجاد وقفه در پیشرفت هوش مصنوعی کمکی به حل چالش‌های پیش رو نمی‌کند.

وی ادامه داد: واضح است که این قبیل فناوری‌ها مزایای زیادی دارند. آنچه ما احتیاج داریم، این است که حوزه‌های مشکل ساز را شناسایی کنیم.

این نامه به امضای هزار نفر از فعالان دنیای فناوری، متخصصان هوش مصنوعی و علاقه‌مندان به این حوزه ازجمله «ایلان ماسک» مالک توئیتر رسیده است و می‌توان اظهارات گیتس را پاسخ به وی تلقی کرد.

در حال حاضر، مایکروسافت به دنبال پیشی گرفتن از سایر رقبا در بازار هوش مصنوعی از راه سرمایه گذاری چند میلیارد دلاری در OpenAI است که مالک ابزار گپ هوش مصنوعی چت جی پی تی است.

گیتس همواره یکی از حامیان سرسخت استفاده از هوش مصنوعی بوده و آن را مانند تلفن همراه با اینترنت، تحولی انقلابی محسوب می‌کند.

وی یک روز قبل از انتشار نامه سرگشاده فعالان حوزه فناوری، در وبلاگی با عنوان «عصر هوش مصنوعی» گفت که معتقد است باید از این ابزار برای کمک به کاهش برخی از بدترین نابرابری‌های جهان استفاده شود. 

اما، ماسک و همفکرانش در این نامه هشدار دادند که سیستم‌های هوش مصنوعی با هوشمندی قابل‌رقابت با انسان‌ها می‌توانند ریسک‌های بزرگی را متوجه جامعه و بشریت کنند.

نگارندگان این نامه باور دارند که این ابزار‌های پیشرفته می‌توانند تغییر بزرگی را در تاریخ حیات زمین ایجاد کنند و ازاین‌رو، باید دقیق و با صرف منابع کافی آن‌ها را برنامه‌ریزی و مدیریت کرد.

در این نامه خطاب به مدیران آزمایشگاه‌های هوش مصنوعی، خواستار آن شدند که حداقل تا ۶ ماه آینده توسعه مدل‌های قدرتمندتر از GPT-۴، متوقف شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر