صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۳ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲

طرز تهیه شیرینی کشمشی 

شیرینی کشمشی از آن دست شیرینی‌های ساده محسوب می‌شود که پای ثابت هر مراسمی است.
کد خبر : 837957

به گزارش خبرگزاری آنا، شیرینی کشمشی از آن دست شیرینی‌های سنتی ایران زمین است که شاید هیچوقت قدیمی نشود و از بنوعی از بورس نیفتد.

این نوع شیرینی طرفداران خاص خود را دارد و در بسیاری از مراسم‌ها و یا حتی بعنوان نذری از آن استفاده می‌کنند، یک نوع شیرینی شبیه به کیک یزدی البته از نظر خوش خوراک بودن و بنوعی یک شیرینی مناسبتی.

این نوع شیرینی می‌تواند نرم باشد و یا آنقدر خوب پخته شود که خشک شود. اما چطور می‌توانیم این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنیم؟

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی برای ۸ تا ۱۰ نفر

  • آرد قنادی: ۲۹۰گرم (۲ لیوان)
  • کشمش:۱۰۰گرم (نصف لیوان)
  • بکینگ پودر:۱قاشق چایخوری
  • تخم مرغ:۲عدد
  • وانیل:نوک قاشق مرباخوری
  • کره:۱۵۰گرم
  • پودر قند:۲۵۰گرم (۱٫۵ لیوان)

دستور پخت شیرینی کشمشی

ابتدا باید کره و تخم مرغ را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنیم تا با دمای آشپزخانه یکسان شود و پس از آن کره را که کاملا نرم شده است در یک کاسه مناسب و جادار می‌ریزیم و پس از آن پودر قند را به مواد اضافه می‌کنیم.

در مرحله بعد باید مخلوط پودر قند و کره را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه هم بزنیم تا یکدست شده و به مایعی سفید و کشدار تبدیل شود، البته توجه داشته باشید که در حین هم زدن پودر قند و کره تخم مرغ‌ها را با فاصله یک دقیقه به کاسه اضافه کنید و آن‌ها را مخلوط کنید.

در آخر نیز وانیل را اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می‌زنیم، توجه داشته باشید که در این مرحله کشمش‌ها را تمیز کرده سپس می‌شوییم و پس از اینکه آب اضافی آن‌ها خارج شد به کاسه حاوی مواد اضافه می‌کنیم و با دیگر مواد مخلوط می‌کنیم.

در مرحله بعد باید آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنیم سپس دو مرتبه الک می‌کنیم تا کاملا نرم شود سپس کم کم به مواد داخل کاسه اضافه می‌کنیم و با یک قاشق مواد را هم می‌زنیم تا خمیر شیرینی شکل بگیرد و آرد نیز گلوله نشود.

در پنجمین مرحله برای پخت شیرینی کشمشی، باید فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود سپس کف سینی فر را چرب می‌کنیم یا اینکه یک ورق روغنی بر روی آن قرار می‌دهیم و مایه شیرینی را با قاشق برداشته و به شکل گلوله‌هایی اندازه گردو روی سینی فر می‌چینیم.

توجه داشته باشید که شیرینی‌ها باید با فاصله از هم روی سینی فر قرار داشته باشند، زیرا بعد از ریختن روی سینی فر باز می‌شوند و جای بیشتری نیاز دارند.

در نهایت سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها پخته شوند.

زمانی که اطراف شیرینی‌ها کمی طلایی شد، یعنی شیرینی‌ها آماده هستند.

توجه داشته باشید، که اگر می‌خواهید شیرینی کشمشی شما خشک شود و حالتی ترد و شکننده داشته باشد، باید شیرینی‌ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار بگیرند.

شیرینی کشمشی با گردو

شاید این نکته را ندانید، اما یکی از موادی که می‌تواند سبب خوشمزه‌تر شدن شیرینی کشمشی شود اضافه کردن مغز گردو به آن است که برای این کار باید مقدار ۵۰ گرم مغز گردو را خرد کنید و به مایه شیرینی کشمشی اضافه کنید.

این کار علاوه بر اینکه شیرینی کشمشی را خوشمزه‌تر می‌کند باعث می‌شود که شیرینی مجلسی‌تر نیز داشته باشید.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: شیرینی پزی
ارسال نظر