صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۶ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
وقتی سرزندگی و احساس شهروندی با تیم‌های نخبه علمی میسر می‌شود

طراحی و ساخت فناورانه المان‌های شهری و فضا‌های سبز

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد زاهدان از طراحی و ساخت فناورانه المان‌های شهری و فضا‌های سبز در محیط‌های شهری خبر داد و سرزندگی و احساس تعلق در شهروندان را به وجود جاذبه‌های شهری وابسته دانست.
کد خبر : 833924

معصومه حافظ رضازاده استادیار گروه جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح زمینه‌های کاری هسته فناور زیرمجموعه خود، طراحی و ساخت المان‌های شهری در میدان‌ها، بلوارها، پارک‌ها، معابر سواره و پیاده‌رو و طراحی فضا‌های سبز را ازجمله این کارکردهای فناورانه برشمرد.

وی، زیباسازی در فضا‌های محدوده شهری، خدمات مشاوره‌ای در راستای المان‌سازی، فضا‌های سبز و زیباسازی شهری، انجام طرح‌های پژوهشی و مطالعات زیست محیطی و برگزاری دوره‌های آموزشی شهرسازی را از دیگر کارکردهای هسته فناور شهرنگار، مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان دانست.

مدیرعامل این هسته فناور، آغاز فعالیت‌های فناورانه هسته را از سال ۱۳۹۹ عنوان و علت آن را اهمیت وجود مبلمان و فضا‌های سبز شهری بیان کرد و گفت: در همه شهر‌های جهان، سرزندگی، ایجاد روحیه شهروندی و احساس تعلق درمیان شهروندان بسته به وجود جاذبه‌های شهری ازجمله المان‌های هویتی، فضا‌های سبز استاندارد، زیرساخت‌های معابر به‌روز، لاین‌های پیاده‌روی و دوچرخه سواری، زیباسازی و مبلمان شهری زیبا، تمیزی و حفظ محیط زیست است.

حافظ رضازاده تأکید کرد که این موارد مهم فقط در سایه توجه مدیران شهری به فضا‌های شهری و انجام پروژه‌های طراحی فضا توسط برنامه‌ریزان شهری، نخبگان و کارشناسان این رشته و نیز به کمک تیم‌های علمی و تکنیکی رشته‌های دیگری مانند عمران، شهرسازی، معماری و زمین شناسی میسر است.

استادیار گروه جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، تجارب و فعالیت‌های هسته فناور متبوع خود با سازمان‌ها و دوایر شهری و کسب درآمد‌های غیرشهریه‌ای را یادآور شد و بیان کرد: این هسته فناور با وجود تیم‌های تخصصی و حرفه‌ای که با هسته همکاری دارند، درصدد انجام انواع پروژه‌های المان‌سازی (هویتی، حجمی، نوروزی....)، زیباسازی، اصلاح معابر، فضا‌های سبز پارک‌ها و معابر، طراحی میدان‌ها، بلوار‌ها و مبلمان استاندارد و زیبا فراخور شهر زاهدان و شهروندان بوده و از این بابت مفتخراست که با برخی از شهرداری‌های مناطق ۵ گانه شهر زاهدان نیز همکاری مؤثرداشته است.

این فعال حوزه فناوری شهری اضافه کرد: ازآنجایی‌که هسته فناور شهرنگار در مرکز رشد واحد زاهدان مستقر است؛ بنابراین تا به حال از حمایت‌های این مرکز و دانشگاه آزاد برخوردار بوده و مجری همه پروژه‌های برون دانشگاهی هسته، دانشگاه آزاد واحد زاهدان بوده و البته بخشی از درآمد هسته ازاین بابت ازجمله درآمد‌های غیرشهریه‌ای محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر