صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۲ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱
پنجمین همایش بین‌المللی؛

صنعت پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند توسعه می‌یابد

«پنجمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند» با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ۳ تا ۵ اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.
کد خبر : 833203

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، انجمن پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند با همکاری ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در نظر دارد در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال‌زایی با هدف ارتقا کمی و کیفی این دانش و تبادل علمی بین متخصصین حوزه‌های مربوطه در سطح ملی و فرا ملی، پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند را با شعار «میکروبیوم تا پروبیوتیک» را برگزار کند.

این همایش در محور‌های مختلفی همچون «تاثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا بر حفظ وضعیت سلامت انسان»، «جنبه‌های فیزیولوژیکی و متابولیکی پروبیوتیک و میکروبیوتا در بدن انسان»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماری‌های عفونی»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاری‌های قلبی و عروقی»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاری‌های مغز و اعصاب»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاری‌های غدد درون‌ریز»، «پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و ناهنجاری‌های نوزادان» و ... برگزار خواهد شد.

امروزه نه تنها پروبیوتیک‌ها در تغذیه انواع دام، طیور و آبزیان، بلکه به عنوان افزودنی و غنی‌ساز در موادغذایی عمل‌آوری و فرآوری شده برای تقویت، افزایش ماندگاری مواد مغذی در بدن ازجمله چربی، ازت، کلسیم و فسفر و... تحریک اشتها، سنتز پروتین‌ها و ارتقای سلامت مصرف کنندگان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ بنابراین توسعه این صنعت در دنیا مورد توجه قرار گرفته است.

این کنگره نیز با هدف ارتقای صنعت پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند در ایران با حضور جمعی از متخصصان، اساتید و فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر