صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۰ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱
با حضور مسئولان؛

نمایشگاه پژوهش و فناوری شهرهای دزفول، شوش و اندیمشک گشایش یافت

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری شهرهای دزفول، شوش و اندیمشک با حضور مسئولان گشایش یافت.
کد خبر : 820664

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دزفول، آیین تجلیل از پژوهشگران برتر شمال خوزستان با حضور مسئولان در سالن اجتماعات دانشگاه جندی شاپور برگزار شد.

در این آیین از ۳۱ پژوهشگر برگزیده شامل ۹ عضو هیئت علمی، هفت دانشجو، هفت پژوهشگر از دستگاه‌های اجرایی و سه معلم و ۶ دانشجو تجلیل شد.

بر این اساس، محمد مصلح عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول به‌عنوان پژوهشگر برتر، علی حیدری‌مقدم و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول به‌عنوان فناور برتر و دانشجوی پژوهشگر مجتبی فدایی (دانشجوی دکتری مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول) تجلیل شدند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی جندی‌ شاپور دزفول در این نشست با اشاره به اینکه شمال خوزستان در دوران باستان پیشینه فناوری داشته و رساندن آب به شهر جندی شاپور نشان از یک زنجیره و اکوسیستم فناوری در آن زمان بوده است، گفت: وجود پل ساسانی، سازه‌های آبی رودخانه‌های دز و کارون، تمدن شوش، تصفیه‌خانه چغازنییل، شهر دانشگاهی جندی شاپور که بیمارستان این شهر را نیز در خود داشته، ثابت می‌کند اکوسیستم فناوری وجود داشته و هنوز هم آثار برجامانده‌ای از آن تمدن بزرگ را مشاهده می‌کنیم.

محمد ذاکر مشفق فرهیختگانی مانند شیخ مرتضی انصاری و آیت‌الله سیدمجدالدین قاضی در این شهر را از تأثیرات آن تمدنی دانست که از گذشته به ارث رسیده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی جندی‌ شاپور دزفول با بیان اینکه ظرفیت‌های فراوان پژوهشی باستانی در دزفول وجود دارد، افزود: بازار قدیم دزفول نمونه‌ای از یک پردیس فناوری در زمان خود بوده و آهنگران و مسگران در آن بازار نشان از افرادی هستند که در زمان خود تکنولوژی داشته و اقدامات بزرگی انجام داده‌اند.

در پایان این مراسم با حضور مسئولان، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری شهرهای دزفول، شوش و اندیمشک در شمال خوزستان که در جندی شاپور برپا شده بود، گشایش یافت.

در این نمایشگاه ۱۶ غرفه شامل غرفه‌های دانشگاه آزاد اسلامی دزفول، دانشگاه جندی شاپور، دفتر امور جوانان امام جمعه دزفول، شهرداری دزفول، مرکز رشد واحدهای فناور دزفول، مرکز فنی و حرفه‌ای، دانشگاه فرهنگیان شیخ مرتضی انصاری و خدیجه کبری، مرکز تحقیقات صفی آباد، دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر دایر هستند.

این نمایشگاه از ۲۶ تا ۳۰ آذر جاری از ساعت ۹صبح تا ۱۵ برای بازدید عموم دایر است.

انتهای پیام/

ارسال نظر