صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محققان:

«سلولیت» از زنان در برابر زوال عقل محافظت می‌‌کند!

نتیجه یک مطالعه نشان می‌دهد سلولیت ممکن است از بروز زوال عقل و سکته در زنان جلوگیری کند.
کد خبر : 820359

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، نتیجه یک مطالعه که توسط دانشمندان دانشگاه آگوستا در جورجیا صورت گرفته نشان می‌دهد سلولیت ممکن است از بروز زوال عقل و سکته جلوگیری کند.

طبق بررسی محققان، موش‌های ماده با ذخایر چربی بیشتر در زیر پوست، التهاب مغزی کمتری داشتند؛ این درحالیست که ذخیره چربی در برخی از اندام‌های مردان مانند شکم که عموما به عنوان چربی احشایی شناخته می‌شوند آنها را در معرض خطر بیشتر بیماری التهاب مغزی مانند سکته قرار می‌دهد.

به گفته کارشناسان، چربی زیر پوست که باعث ایجاد سلولیت می‌شود از اختلالات مرتبط با التهاب از جمله بیماری قلبی محافظت می‌کند. 

محققان دریافتند موش‌های ماده با سطوح بالای این نوع چربی نسبت به جوندگان نر میزان کمتری التهاب مغزی داشتند، اما زمانی که به آنها لیپوساکشن داده شد، سطح التهاب‌شان افزایش یافت.

سلولیت، درواقع به حالتی به وجود آمده بر روی پوست گفته می‌‌شود که به واسطه آن برآمدگی‌ها و فرورفتگی‌هایی بر سطح پوست ظاهر می‌شود.

متخصصان هنوز به چگونگی ایجاد محافظت با سلولیت پی نبرده‌اند، اما تحقیقات قبلی آن را با هورمون جنسی استروژن که به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل می‌کند، مرتبط دانسته‌اند. به طورکلی این مطالعه پیشنهاد نمی‌کند که زنان باید به طور هدفمند وزن اضافه کنند؛ داده‌های تایید شده از تحقیقات بی‌شماری نشان داده چاقی می‌تواند خطر بیماری‌های مزمن مانند زوال عقل، سکته مغزی و بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.

شواهد نشان می‌دهد که همه چربی‌ها برابر نیستند و آنچه واقعاً مهم است این است که شما آن چربی را کجا ذخیره می‌کنید. خطرناک‌ترین نوع چربی به نام چربی احشایی شناخته می‌شود؛ یک لایه داخلی سفت که بین اندام‌های داخل شکم تشکیل می‌شود و بین زنان و مردان شایع است. در دوران یائسگی، زنان استروژن کمتری تولید می‌کنند و شروع به ذخیره چربی احشایی به جای چربی زیر پوستی می‌کنند؛ پس از گذراندن این مرحله، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مربوط به التهاب در این گروه افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

برچسب ها: چاقی زوال عقل
ارسال نظر