صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱
دکتر طهرانچی تأکید کرد؛

لزوم فعال‌سازی واحد فناورانه قطعه‌سازی در زاهدان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر ضرورت فعال‌سازی واحد فناورانه قطعه‌سازی در زاهدان با استفاده از ظرفیت منطقه تأکید کرد.
کد خبر : 819854

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان در دومین روز از برگزاری بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار، غرفه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان میزبان بازدیدکنندگان متعدد از فناوران و مسئولان ازجمله دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بود.

طهرانچی در حاشیه بازدید از دستاوردهای پژوهشی مرکز رشد استان سیستان و بلوچستان علاوه بر آشنایی با آخرین دستاورها، تجاری‌سازی محصولات را مهم برشمرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به زیرساخت‌های مناسب دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در تراشکاری بر ضرورت فعال‌سازی واحد فناورانه قطعه‌سازی در زاهدان با استفاده از ظرفیت منطقه تأکید کرد.

معاون تحقیقات و فناوری فراجا هم در حاشیه بازدید از غرفه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان کاربردی بودن و حرکت به سمت تولید محصولات استراتژیک را مورد توجه قرار داد.

سردار علی افشار تمرکز و تقویت پژوهشگران و توان داخلی را مهم توصیف کرد.

مهرداد طهماسبی رئیس منطقه ۵ مراکز رشد دانشگاه اسلامی هم با حضور در غرفه استان سیستان و بلوچستان درباره آخرین وضعیت مراکز رشد و راهکارهای عملیاتی در راستای ارتقا مراکز رشد سخنانی بیان کرد.

طهماسبی پژوهش‌ها و مطالعات علمی که منجر به تولید محصول تجاری شده و به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه باشد را ارزشمند دانست.

رئیس منطقه ۵ مراکز رشد دانشگاه اسلامی افزود: این مراکز باید تولید محصولات فناورانه تجاری با قدرت رقابت در بازار را مدنظر قرار داده و در این مسیر تلاش کنند.

مذاکره مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با نمایندگان انجمن پزشکان بدون مرز، گروه سرمایه‌گذاری آرمان اقتصاد و دیگر شرکت‌های فناور درباره همکارهای مشترک در دومین روز از نمایشگاه نیز ادامه داشت و منجر به امضای دو تفاهم‌نامه همکاری شد.

این تفاهم‌نامه‌ها در راستای تولید ژلاتین از ضایعات ماهی و فناوری‌های هوشمند با شرکت‌های مستقر در مراکز رشد استان مازندران منعقد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر