صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱
زندگی فناورانه (۱۷)/ مدیرعامل یک شرکت فناور در گفت‌وگو با آنا:

احراز هویت در پلتفرم‌های بین‌المللی؛ چالشی برای کسب و کارهای دیجیتال

بهزاد سامانی گفت: به فکر توسعه کسب‌وکار خود هستیم تا بتوانیم به کشور‌های همسایه سرویس دهیم اما بحث احراز هویت و پرداخت حق و حقوق از چالش‌های ارتباط با بازارهای خارجی هستند.
کد خبر : 816728

بهزاد سامانی، موسس شرکت دانش‌بنیان بومی‌سازان فناوری‌های پیشرفته تسنیم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره تاثیر محدودیت‌های شبکه ارتباطی کشور بر کسب‌وکارها، گفت: ما از قبل سرویس‌های خود را در داخل کشور مستقر کرده‌ایم که اگر اینترنت با مشکل یا ضعف روبه رو شد، آسیب زیادی به کسب‌وکامان وارد نشود. روز‌هایی که اینترنت به کندی سرویس می‌دهد ما هم همانند کسب‌وکار‌های دیگر با مشکلاتی مواجه می‌شویم که اصلی‌ترین آن نارضایتی مشتریان است.

بیشتر بخوانید:

ابعاد طرح حمایتی وزارت ارتباطات از کسب و کارهای دیجیتال شفاف نیست

وی در پاسخ به این پرسش که طرح‌های حمایتی که وزارت ارتباطات و وزارت اقتصاد برای گسترش فعالیت کسب‌وکارهای ایرانی در پلتفرم‌های بومی در نظر گرفتند ( طرح‌های حمایتی همچون معافیت مالیاتی، جذب فالوئر، تسهیلات احراز هویت و تیک آبی، مجوز شروع فعالیت و...) توانسته باعث رونق کسب‌وکارتان شود، اظهار کرد: در جریان طرح‌های حمایتی استفاده از پلتفرم‌های بومی نبودم و نمی‌دانستم. اگر این چنین طرح حمایتی وجود دارد چرا یک کسب‌وکار باید از آن به صورت اتفاقی مطلع شود؟ این یک نقص است که اطلاع‌رسانی آن‌طور که باید انجام نشده است. بهتر است چنین موضوعی به همه کسب‌وکارها اعلام شود تا از این مزایا استفاده کنند.

**احراز هویت؛ چالش‌‌ ارتباط با بازارهای جهانی

سامانی درباره حوزه فعالیت کسب و کار و ارتباط با بازارهای خارج از کشور عنوان کرد: در حال حاضر به فکر توسعه کسب‌وکار خود هستیم تا بتوانیم به کشور‌های همسایه سرویس دهیم. هنوز به بازار‌های خارج از کشور ورود نکردیم، ولی مقدمات آن انجام شده است. چون ما در حوزه واقعیت افزوده و واقعیت مجازی که فناوری‌های جدیدی هستند، فعالیت داریم از آن استقبال صورت می‌گیرد ولی در حال حاضر از پایدار بودن سرویس دهی خود می‌ترسیم. مجبور هستیم به سمت سرور‌های خارجی برویم و آن را تهیه کنیم که همین خرید سرور برای ما یک معضل بزرگ است. از بحث احراز هویت گرفته تا پرداخت حق و حقوق کسب‌وکارها با مشکل مواجه می‌شوند.

موسس این شرکت دانش‌بنیان درباره چالش‌ها و مشکلاتی که بر سراه راه توسعه کسب وکارشان قرار دارد، خاطرنشان کرد: ما نمی‌توانیم از بهترین سرویس‌های خارجی استفاده کنیم. در دنیا بهترین سرویس‌های ابری و سرور‌ها موجود است، ولی ما نمی‌توانیم از آن بهره بگیریم. چالش دیگر تبادل پول است که به خاطر تحریم‌ها چنین معضلی گریبانگیر کسب‌وکار‌ها می‌شود. مخصوصا اگر با کشور‌های خارجی همکاری کنیم تراکنش مالی سخت انجام می‌شود. بحث‌های مالیاتی، بیمه و ... هم در داخل کشور سد راه شرکت‌ها و کسب‌وکارها می‌شوند.

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر