صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱

انواع کشمش و خواصی که می‌توانند به بدن ما اهدا کنند!

کشمش حاوی مقدار مناسبی از فیبر، آنتی‌اکسیدان است که گاهی حتی می‌تواند سبب کنترل قند خون در بدن می‌شود.
کد خبر : 815428

به گزارش خبرگزاری آنا، کمی قبل‌تر‌ها در زمان مادربزرگ و پدربزرگ‌های خیلی قدیمی وقتی برای مهمانی به خانه آن‌ها می‌رفتیم مخصوصا اگر زمستان بود از کشمش و گردو ... از ما پذیرایی می‌کردند و یک حس خوبی را از آن روز‌ها و طعم ناب کشمش برای ما به یادگار گذاشته اند؛ اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که این دانه هاش شیرین و نرم و خوشمزه چه خواصی دارد و یا اصلا چند نوع کشمش در بازار موجود است؟

کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست!

همانطور که میدانید کشمش همان انگور رسیده و خشک است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی که آن را برای عرضه در تمام مدت سال آماده می‌کند متفاوت است.

فیبر موجود در کشمش می‌تواند از بروز سرطان کولون و رشد غیرمعمول سلول‌ها جلوگیری کند و در نهایت موجب کنترل قند خون در بدن می‌شود.

از سوی دیگر کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست بسیار مفید است و حتی سستی و رخوت را از بدن دور می‌کند و سبب از بین رفتن آب اضافی بدن می‌شود، بدن را تقویت می‌کند، دهان را خوشبو می‌کند و حاوی مقدار مناسبی از فیبر، آنتی‌اکسیدان است و به بدن انرژی اهدا می‌کند.

 
معرفی انواع کشمش‌ها

  • کشمش زرد
  • کشمش تیفی
  • کشمش افتابی
  • کشمش مویز

ویتامین‌های موجود در کشمش

کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه B است از طرفی کشمش دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند.

کالری کشمش

۴۳ گرم کشمش حاوی حدود ۱۲۹ کالری است، از آنجایی که آن‌ها کالری زیادی دارند، توصیه می‌شود که در یک روز، بیش از ¼ فنجان کشمش مصرف نکنید.

خواص و فواید کشمش

پیشگیری از اسیدیته به کمک کشمش

کشمش سرشار از پتاسیم و منیزیم است که یک درمان طبیعی برای اسیدیته هستند. این مواد معدنی دو عنصر رایج از آنتی اسید‌ها هستند، زیرا آن‌ها در مقیاس PH پایه محسوب می‌شود.

درمان کم خونی با مصرف کشمش

کشمش حاوی مقدار قابل توجهی آهن است، که به طور مستقیم در درمان کم خونی مؤثر است. همچنین حاوی بسیاری از ویتامین B پیچیده است که برای تشکیل خون جدید ضروری می‌باشد، محتوای مس زیاد نیز در تولید گلبول‌های قرمز کمک می‌کند.

نقش کشمش در تقویت سلامت دهان و دندان‌ها

کشمش حاوی کلسیم هست که به تقویت مینای دندان برای ترمیم دوباره کمک می‌کند. علاوه بر این مواد بور در کشمش باعث رفع کرم خوردگی و پوسیدگی دندان‌ها میشود.

بهبود سلامت استخوان‌ها پس از مصرف کشمش

شکنندگی استخوان‌ها در اثر بالا رفتن سن به وجود می‌ایند. کشمش حاوی کلسیم است که می‌تواند به سلامت استخوان‌ها کمک کند.

نقش کشمش در بهبود سلامت پوست

آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین C موجود در کشمش سبب جوان سازی پوست و از بین رفتن چین و چروک می‌شود. مصرف آن‌ها می‌تواند، از ایجاد شرایطی مانند پسوریازیس و آکنه جلوگیری کند.

کشمش؛ مفید برای سلامت مو

مصرف روزانه کشمش به داشتن مو‌هایی براق و ضخیم کمک می‌کند، زیرا محتوای ویتامین C آن از آسیب سلول‌ها جلوگیری می‌کند. خواص ضد التهابی آن سبب جلوگیری از سوزش پوست سر و شوره سر می‌شود.

 بهبود خواب پس از مصرف کشمش

کم خونی و فقر آهن ممکن است سبب بروز مشکلاتی از جمله بی خوابی شود، بنابراین مصرف کشمش که غنی از آهن است، می‌تواند سبب خواب خوب شبانه شود.

کمک کشمش به کاهش فشار خون

دلیل کارایی بالای کشمش در کاهش فشار خون، سطح بالای پتاسیم است.

نقش کشمش در کنترل دیابت

کشمش می‌تواند جلوی فوران یا جهش یکباره‌ی انسولین را بعد از صرف یک وعده‌ی غذایی بگیرد، که در غیر این صورت می‌تواند برای بیماران دیابتی خطرناک باشد. کشمش همچنین به تنظیم ترشح لپتین و گرلین کمک می‌کند، که هورمون‌های مسئول اعلام سیری یا گرسنگی به بدن هستند.

عوارض جانبی مصرف زیاد کشمش

درسته که کشمش برای سلامت قلب و فشار خون مناسب است، اما مصرف زیاد کشمش در این زمینه برای قلب مضر است.

مصرف زیاد کشمش سبب بروز اسهال و نفخ شکم می‌شود و مصرف بیش از حد انتی اکسیدان‌ها برای بدن مضر هستند.

 نحوه استفاده از کشمش

کشمش را می‌توان به روش‌های زیر مصرف کرد:

  • برای شام می‌توانید آن را روی سیب زمینی پخته یا سبزیجات بریزید.
  • در سالاد از آن استفاده کنید، که طعم لذت بخشی را می‌دهد.
  • از آن روی کلوچه و پنکیک‌های خود می‌توانید به عنوان شیرین کننده استفاده کنید و سعی کنید مصرف شکر تصفیه شده را تا حد ممکن کاهش دهید.
  • به عنوان میان وعده می‌توانید میوه‌های خشک را در رژیم غذایی روزانه تان بگنجانید.
  • شکلات‌های کشمشی نیز پر از انرژی هستند. 

انتهای پیام/

برچسب ها: طب سنتی انگور
ارسال نظر