صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱
نتیجه یک تحقیق؛

نرخ زایمان‌های نارس در آمریکا رکورد زد

نتایج یک تحقیق در آمریکا از افزایش کم سابقه میزان زایمان‌های نارس در میان مادران آمریکایی خبر داده است. 
کد خبر : 815384

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، نتایج یک تحقیق رسمی در ایالات متحده آمریکا نشان می‌دهد که میزان زایمان‌های نارس در این کشور در بالاترین نرخ خود از زمان تثبت آمار‌های تولد رسیده است. 

زایمان‌های نارس به زایمان‌هایی گفته می‌شود که سه هفته قبل از ۴۰ هفته (نقطه کامل بارداری) که زمان تولد نوزاد است اطلاق می‌شود.

براساس گزارش سازمان March of Dimes نرخ تولد نوزادان نارس در این کشور در حال حاضر ۱۰.۵ درصد است. 

دکتر «ساکیبا هندرسون» معاون این سازمان با اشاره به نگران کننده بودن این آمار گفت، این میزان بالاترین میزان تولد‌های نارس از ۱۵ سال پیش است که ما شروع به ثبت آمار در این زمینه کردیم. مساله نگران کننده‌تر اختلافات نژادی است که مادران و نوزادان را در بالاترین میزان خطر قرار داده است. 

طبق آمار‌های منتشر شده، مادران سیاه پوست ۱۱.۸ درصد زایمان نارس، لاتین تبار‌ها حدود ۱۰ درصد و مادران سفید پوست ۹.۳ درصد زایمان نارس دارند. 

گزارشی که در سال ۲۰۱۱ در آمریکا منتشر شده نشان می‌دهد که دلایل زایمان‌های نورس مبهم است، اما محققان می‌گویند که احتمالا با نابرابری‌های اجتماعی در این کشور مرتبط است. بیانیه اداره پاسخگویی دولت آمریکا (GAO) در این زمینه در سال ۲۰۲۰ گزارش سال ۲۰۱۱ را برجسته‌تر کرد چرا که این بیانیه تفاوت‌های قابل توجه در مراقبت‌های بهداشتی برای جوامع رنگین پوست در مقایسه با سفیدپوستان را تایید کرده است. 

این بیانیه همچنین تایید کرد که جوامع رنگین پوستان و اقشار کم درآمد آمریکایی به طور متناوب در معرض آلاینده‌ها و سموم محیطی بیشتری قرار دارند. همچنین زندگی در مجاورت مناطق صنعتی با مواد شیمیایی سنگین و خطرات موجود در آب آشامیدنی قابل توجه عنوان شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر