اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در برنامه ششم
به گزارش گروه اجتماعی آنا، پیش از ظهر امروز علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش در نشست شورای آموزش و پرورش استان گیلان، اظهارکرد: طراحی و تدوین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از 10 سال گذشته انجام شده و مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری بر اجرای آن تاکید دارند.
وی با بیان اینکه تمام برنامهها در سال 95 و سال آینده باید بر مبنای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش باشد، تصریح کرد: هدایت تحصیلی به چهار عامل استعداد،علاقه، نیاز جامعه و امکانات تحصیلی در آموزش و پرورش بستگی دارد.
فانی اجرای هدایت تحصیلی دانشآموزان را بر مبنای چهار عامل فوق بسیار مهم خواند و افزود: آموزش و پرورش با طراحی نرم افزار هدایت تحصیلی تلاش میکند که این عوامل بتواند نیاز آینده کشور را در خصوص توسعه متوازن رشتهها و شاخههای تحصیلی بر مبنای سند تحول بنیادین برآورده کند.
وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه اکنون 38 درصد از دانشآموزان متوسطه در شاخه فنی و حرفهای و کاردانش تحصیل میکنند، خاطرنشان کرد: در سال 66 تعداد 11 درصد دانشآموزان در بخش فنی وحرفهای تحصیل میکردند که تا سال 99 پایان برنامه ششم توسعه کشور باید به 46 درصد افزایش پیدا کند.
وی تصریح کرد: در سال 93 تعداد 28 هزار نفر فرهنگی بازنشسته شدند و در سال 94 تعداد بازنشستگان به 33 هزار نفر رسید و 40 درصد پرداخت حقالتدریس معلمان کاهش یافته است.
فانی با بیان اینکه استفاده بهینه از منابع میتواند یکی از وجوه اقتصاد مقاومتی باشد، افزود: فرهنگسازی درخصوص اقتصاد مقاومتی از ماموریت آموزش و پرورش است و آحاد جامعه باید به اصول اقتصاد مقاومتی واقف باشند.
وزیر آموزش و پرورش، بیان کرد: اکنون آیندهسازان جامعه در مدارس حضور دارند و تربیت اقتصادی و حرفهای یکی از ابعاد اقتصاد مقاومتی در سند تحول آموزش و پرورش است.
انتهای پیام/