صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۰۴ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱

عدالت آموزشی و ترسیم سیمای نخبگان علمی، فصل مشترک اهداف وزارت علوم و صداوسیما

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان صداوسیما و جمعی از مدیران ارشد دو مجموعه در نشست مشترکی به بیان دغدغه‌ها، ظرفیت‌های همکاری و راهکارهای بهره‌مندی دوجانبه از مزیت توسعه تعاملات صداوسیما و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پرداختند.
کد خبر : 805922

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان صداوسیما و جمعی از مدیران ارشد دو مجموعه در نشست مشترکی به بیان دغدغه‌ها، ظرفیت‌های همکاری و راهکارهای بهره‌مندی دوجانبه از مزیت توسعه تعاملات صداوسیما و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پرداختند.

محمدعلی زلفی‌گل، در این دیدار با ابراز خرسندی از عملکرد رسانه ملی گفت‌: صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران دانشگاهی فراملی است که تمام اقشار جامعه با هر سن و سطح سوادی در بر می‌گیرد و اثربخشی بالایی دارد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در دوره همه‌گیری بیماری کرونا و برای بازگشایی دانشگاه‌ها، با پای کار آمدن صداوسیما این مسئله به یک مطالبه ملی تبدیل شد.

زلفی‌گل با اشاره به ظرفیت‌های عظیم موجود عرصه علم و فناوری در کشور گفت: در سال ۲۰۲۱ ، تعداد ۷۸هزار مقاله بین‌المللی از ایران، ۱۱۰هزار مقاله فارسی‌زبان منتشر شده که یکی از معضلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هدایت این ظرفیت‌هاست.

وی ادامه داد: انتظار داریم همان‌طور که به عرصه‌های مختلف در رسانه ملی بها داده می‌شود، علم و دانش و نخبگان ما نیز بیش از پیش موردتوجه مسئولین صداوسیما قرار گیرند.

وزیر علوم در پایان اولویت‌های وزارت علوم را برشمرد و از ارتقا و دستیابی به مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری، آموزش و پژوهش و برون‌داد هدفمند و نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری و شاگرد فناور و نوآور‌پروری، تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش به‌عنوان اولویت‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نام برد.

*انعکاس دستاوردهای دانشمندان و فرهیختگان، افتخار صدا و سیماست

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما نیز در این نشست با اشاره به مأموریت رسانه ملی برای ارتقای سطح آگاهی و معرفت عمومی جامعه و نیز پراکندن امید به آینده در میان آحاد مردم، گفت: باعث افتخار رسانه ملی است که به بیان و انعکاس دستاوردهای دانشمندان و فرهیختگان عرصه علم و فناوری بپردازد و نقش مؤثری در ایجاد، تقویت و پراکندن امید در جامعه ایفا کند.

رئیس رسانه ملی با تأکید بر محورهای عدالت‌گستری و هویت‌محوری که از سرفصل‌های اقدامات دوره تحولی رسانه ملی است، ادامه داد: حوزه عدالت آموزشی فصل مشترک رویکردهای رسانه ملی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

جبلی در ادامه گفت‌: رسانه ملی ظرفیت‌های گسترده‌ای دارد که از برخی از آن‌ها هنوز بهره گرفته نشده است. همان‌گونه که با همکاری صداوسیما و وزارت نیرو توانستیم شاهد صرفه‌جویی ۳۸‌درصدی برق در تابستان امسال باشیم، با اطمینان می‌گوییم هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد که صداوسیما نتواند در حل آن کمک کند.

وی با ارائه پیشنهاد تأسیس دفتر همکاری‌های وزارت علوم و صداوسیما در ساختمان صدا و سیما، بر آمادگی رسانه ملی برای هرگونه همکاری و ترسیم نقشه راه برای پیشبرد اهداف مشترک تأکید کرد.

در ادامه این نشست، معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان سازمان صدا و سیما به بیان نظرات و پیشنهادهای خود برای تحقق همکاری‌های گسترده میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و صداوسیما پرداختند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر