صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۶ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱
دبیر دبیران انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران در گفت‌وگو با آنا:

انجمن‌ علمی پل ارتباطی بین دانشجویان و دانش‌بنیان‌ها باشد/ انجمن‌ها بستر فعالیت سیاسی نیستند

موسوی با اشاره به اینکه رسالت انجمن‌های علمی دانشجویی در تمام دانشگاه‌ها در راستای پر شدن خلاهای آموزشی و پژوهشی است، گفت: انجمن‌ها باید پل ارتباطی بین دانشجویان و دانش بنیان‌ها شوند.
کد خبر : 801844

سید علی موسوی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با بیان اینکه در بسیاری از کلاس‌های درس نرم افزار‌های تخصصی تدریس داده نمی‌شود، خاطرنشان کرد:، اما انجمن‌ها با توجه به اختیارات اجرایی در دانشگاه‌ها می‌توانند این دوره‌ها را برگزار کنند

وی افزود: به دیگر سخن، انجمن‌های علمی بازو‌های اجرایی دانشگاه‌ها هستند و به افراد فعال در این انجمن‌ها کمک می‌کنند که تجربه فعالیت‌های اجرایی را کسب کرده و برای مدیریت‌های سطح کلان آماده و تربیت شوند. این افراد می‌توانند رابط بین دانشگاه و محیط بیرون شوند.

دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه همانطور که شعار سال ۱۴۰۱ تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شد. این امکان با توجه به اختیارات انجمن‌های علمی فراهم شد تا با شرکت‌های دانش بنیان ارتباط بگیرند، گفت: برای برگزاری وبینار و در جهت آشنایی با پژوهشگران دانشگاهی با دانش بنیان‌ها و همایش‌هایی را برگزار کنند که پژوهشگران با شرکت‌های دانش بنیان و حتی صنایع و محیط‌های صنعتی ارتباط بگیرند.

وی ادامه داد: بسیاری از نمایشگاه‌ها، همایش‌ها، اجلاس‌ها با شرکت مسئولان و مدیران صنعتی کشور و روسای شرکت‌های دانش بنیان برگزار می‌شود انجمن‌های علمی می‌توانند با حضور در این رویداد‌ها پلی ارتباطی بین دانشجویان و محیط بیرونی دانشگاه شوند و بتوانند دانشجویان را از فضای تک بعدی پژوهش و آموزش نجات دهند و دانشجویان با این تیپ شرکت‌ها ارتباط بگیرند تا بتوانند از دانش خود درآمدزایی کنند.

موسوی با بیان اینکه این ارتباط حتی می‌تواند با ارگان‌های دولتی نیز باشد، اظهار کرد: برای مثال با دیوان محاسبات کشور یا مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی یا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نامه نگاری و انعقاد تفاهم صورت گیرد و از ظرفیت دانشجویان در بدنه حاکمیت استفاده شود.

وی افزود: انجمن‌های علمی باید به شدت از مسائل و سیاسی کاری دوری کنند، زیرا به هیچ عنوان انجام فعالیت سیاسی در آیین نامه تشکیل انجمن‌های علمی نیامده است و نه عرف و مرسوم است که اینگونه راه به تشکلی به نام انجمن علمی دانشجویی پیدا کند و عملاً با آن مغایرت دارد.

موسوی ادامه داد: برای فعالیت‌های سیاسی بستر‌های دیگری فراهم است مثل بسیج دانشجویی و انجمن‌های اسلامی که در بسیاری از دانشگاه‌ها پدرقدرت عمل می‌کنند و به تحلیل مسائل سیاسی روز می‌پردازند.

وی در پایان با اشاره به اینکه جای مسائل سیاسی در انجمن‌های علمی و دانشجویی نیست، خاطرنشان کرد: بهتر است انجمن‌ها رسالت خود را که برطرف کردن خلا‌های اموزشی و پژوهشی در محیط‌های آموزشی انجام دهند.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر