صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
داور هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر:

توجه به فیلم‌های مستند بسیاری از مسائل شهری را حل می کند

علی‌اکبر قاضی‌نظام معتقد است که توجه مدیران شهری به فیلم‌های مستندی که درباره مسائل کلان‌شهر ساخته می‌شود پیامدهای مثبتی دارد.
کد خبر : 670457

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر که به دبیری مجید اکبرشاهی از ۲۷ تیر در پردیس ملت آغاز شده بود شامگاه جمعه گذشته (۳۱ تیرماه) با برگزاری مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.


در همین ارتباط، یکی از داوران بخش فیلم‌های سینمایی و ویدیویی بلند این رویداد فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا عنوان کرد: آثار جشنواره فیلم شهر و به‌ویژه آثار مستند این جشنواره منجر به رفع بسیاری از مشکلات شهری می‌شود. به خاطر دارم در یکی از دوره‌های این جشنواره مستندی با موضوع زنان بی‌سرپناه ساخته شد و پس از اکران آن چند تن از پزشکان برای حمایت از این زنان داوطلب شدند.


علی‌اکبر قاضی‌نظام رویکرد جدید جشنواره فیلم شهر را در دوره هشتم قابل توجه دانست و بیان کرد: جشنواره در این دوره به مسائل شهری یا مسائل اجتماعی موجود در شهر توجه بیشتری داشت و تلاش کرد فیلم‌هایی را بپذیرد که به این مسائل پرداخته بودند.


داور بخش فیلم‌های سینمایی و ویدیویی در هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر ادامه داد: اینکه هم در بخش فیلم کوتاه، هم بخش مستند و هم سینمایی فیلم‌هایی با این مضمون در جشنواره شرکت کنند، می‌تواند نگاهی جدی به مسائل شهر تهران ایجاد کند.


قاضی‌نظام با تاکید بر اینکه تولید آثار مستند و توجه به آن‌ها تا حد زیادی در حل مشکلات شهر اثرگذار خواهد بود، افزود: در یکی از دوره‌های جشنواره فیلم شهر ده مستندساز بزرگ کشور از جمله رخشان بنی‌اعتماد برای شرکت در جشنواره دعوت شده بودند و این امر به تولید ۱۰ مستند با موضوع شهر منجر شد. به خاطر دارم مستند خانم بنی‌اعتماد با عنوان «حیاط خلوت خانه خورشید» خانه‌ای را نشان می‌داد که زنان بی‌سرپناه در آن زندگی می‌کردند. در این فیلم مسائل و مشکلات این زنان را به لحاظ روانی و اقتصادی بررسی و حل و فصل می‌کردند.


داور فیلم‌های سینمایی و ویدیویی در هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر با بیان اینکه همین فیلم مستند باعث شد چند پزشک پیشنهاد کمک به این زنان را مطرح کنند، تاکید کرد: اگر اتفاقاتی مثل این در جشنواره فیلم شهر رخ دهد، می‌توان گفت جشنواره تا حد زیادی موفق عمل کرده است.


انتهای پیام/۴۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر