صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۱ - ۰۲ تير ۱۴۰۱
یک ایده‌پرداز در گفت‌وگو با آنا:

دانشگاه‌ها مرکز اعتباردهی به صنایع خلاق کوچک شوند

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب معتقد است که اولین چالش ما عدم اعتماد است؛ به‌هرحال شرکت‌های معتبر کمتر به صنایع خلاق کوچک اعتماد می‌کنند ولی دانشگاه با اعتباری که دارد می‌تواند باعث ایجاد ارتباطات و تعاملات خوبی شود.
کد خبر : 665919

به گزارش خبرنگار سایر حوزه‌های گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، ملیح علیفری، عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، مسئول شرکت دانش‌بنیان خدمات مالی و ارزش‌گذاری تراز آیین نیک‌اندیش در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: این شرکت در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مستقر است. ما در حوزه ارزش‌گذاری فناوری و محصول فعالیت داریم که بر اساس دانش مالی، تکنیک‌های ارزش‌گذاری و مدل‌های مالی، ارزش یک محصول و فناوری را برآورد کرده که این موضوع برای همه صنایع چه تولیدی و چه خدماتی کاربرد دارد. این محصول در زمان سرمایه‌گذاری‌ بسیار کارآمد است و ارزش واقعی محصول مخصوصاً محصولات دانش‌بنیان که هنوز مشابهی در بازار ندارند را ارزیابی می‌کند.


وی درباره اهمیت صنایع خلاق با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: تکیه بر صنایع خلاق باعث کاهش وابستگی به کشورهای دیگر می‌شود. اگر از اقتصاد مقاومتی صحبت می‌کنیم باید با تشویق اعضای هیئت علمی، دانشجوها و افراد جامعه در این مسیر حرکت کرده تا تحول ایجاد شود. در این راستا نیاز است دانشجویان در دانشگاه‌ها صرفا آموزش محور نباشند و آن‌ها از همان زمان دانشجویی با صنعت ارتباط داده شوند تا دانشی را که خوانده‌اند در صنعت مرتبط پیاده کرده و باعث تولید محصولات خلاق و نوآور شوند.


علیفری در ادامه افزود: ما یک شرکت خدمات مالی مدیریتی و حسابداری به حساب می‌آییم. برای کار مالی بازار همیشه وجود دارد ولی ما که جزئی از صنایع خلاق، نوآور و فناوری‌های جدید هستیم باید به بقیه جوامع و صنایع معرفی شویم تا محصول خود را تجاری‌سازی کنیم. در این راه نیاز به یک حامی داریم که به ما کمک کرده و دستمان را در دست کسانی که به این فناوری و تولید و خدمت نیاز دارند، بگذارد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بیان کرد: اولین چالش ما عدم اعتماد است. به‌هرحال شرکت‌های معتبر کمتر به صنایع خلاق کوچک اعتماد می‌کنند، البته حق هم دارند چون تضمینی نیست، نیاز است افرادی به عنوان ضامن پشت شرکت‌های خلاق نوپا بایستند و از آن‌ها حمایت کنند. قطعاً از یک دانشجو یا هیئت علمی کمتر برمی‌آید که بتواند خودش را به قدرت‌های بزرگ مرتبط کند ولی دانشگاه با اعتباری که دارد می‌تواند باعث ایجاد ارتباطات و تعاملات خوبی شود.


انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر