صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۱
توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی(۸۳)/ در گفت‌وگو با آنا عنوان شد؛

همدلی، تلاش و نظم ۳ مؤلفه موفقیت در انجمن‌های علمی/ دانشجویانی که اوج کرونا کادر درمان را تنها نگذاشتند

دبیر انجمن علمی زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی گفت: همدلی، تلاش و نظم هر فعالیتی در انجمن‌های علمی را به عالی‌ترین نتیجه خواهد رساند.
کد خبر : 665309

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ انجمن علمی دانشجویی زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در تازه‌ترین رتبه‌بندی مرکز دفتر مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با امتیاز ۲۱۰ و ۵۳ فعالیت در گروه +A کشوری قرار گرفت.


انجمن‌های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که زیر نظر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه در هر واحد دانشگاهی فعالیت می‌کنند و سالانه فعالیت آنها رتبه‌بندی و اعلام می‌شود.


خبرنگار خبرگزاری آنا در شماره ۸۳ از پرونده «توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی» درباره مأموریت‌ها، اهداف، برنامه‌ها، دستورکارها و دستاوردهای انجمن علمی دانشجویی زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با فاطمه قاسمی دانشجوی کارشناسی میکروبیولوژی این واحد دانشگاهی و دبیر انجمن گفت‌وگو کرده است.




بیشتر بخوانید:


آغوش باز انجمن‌ نانوبیوتکنولوژی برای جذب کارآفرینان


تعامل انجمن‌های علمی در بررسی و جلوگیری از جرم و جنایت


اعطای امتیازهای ویژه به استادان برای حضور در انجمن‌های علمی


تقویت انجمن‌های علمی با حمایت مستمر از دانشجویان پژوهشگر




قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: با توجه به تعداد فراوان دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی جای خالی انجمن علمی زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برای ارتقای سطح علمی دانشجویان و معرفی بازار کار ملموس بود.


وی اضافه کرد: از این رو انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس فروردین ۱۴۰۰ با ۶ عضو هیئت مدیره راه‌اندازی شد و اکنون دارای ۳۰۰ عضو فعال است.


دبیر انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس یادآور شد: در حوزه علمی و پژوهشی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، تولید محتوا و مسابقات فعالیت زیادی دارد.


قاسمی درباره اینکه اکنون جایگاه و وظایف انجمن‌های علمی در دانشگاه‌ها را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ گفت: انجمن‌های علمی دانشجویی با توجه به تعامل مستقیم با طیف گسترده‌ای از دانشجویان دارای جایگاه حائز اهمیتی در دانشگاه هستند و توانسته‌اند در رفع دغدغه‌ها و نیازهای علمی دانشجویی مؤثر عمل کنند. انجمن‌های علمی دانشجویی در آشنایی دانشجویان با ابعاد و جنبه‌های مختلف رشته تحصیل‌شان نیز گام برداشته‌اند.


دبیر انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در پاسخ به این سؤال که انجمن‌های علمی به‌عنوان هسته‌های تخصصی چه نقشی در پیشبرد علمی و توسعه علم و دانش به‌ویژه دانش‌های نوین دارند؟ گفت: معرفی علوم و زمینه‌های جدید به وسیله تولید محتوا، برگزاری کارگاه‌ها، سخنرانی و معرفی استادان برجسته از نقش‌ها و وظایف انجمن‌ها در پیشبرد و توسعه علمی است.




قاسمی با بیان اینکه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس همواره مشوق و حامی انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی بوده‌اند، ادامه داد: این انجمن در پیشبرد اهدافی مانند برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سخنرانی‌های علمی در همایش‌ها و مسابقات همراهی شده است.


وی بر ضرورت تداوم گسترده‌تر فعالیت‌ها و ایجاد نوآوری و خلّاقیت در زمینه‌های علمی تأکید کرد.


دلایل برتری انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی


دبیر انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در بخش دیگری از گفت‌وگو با آنا تأکید کرد: انجمن‌های علمی با جذب دانشجویان مستعد و حمایت و همکاری استادان علاقه‌مند و دلسوز تقویت می‌شوند.


قاسمی با قدردانی از همکاری مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی گفت: مسئولان دانشگاه با در اختیار قراردادن آزمایشگاه‌ها، سالن‌های کنفرانس و ایجاد امکان بازدید علمی، دانشجویان را در راستای برگزاری برنامه‌های انجمن یاری کرده‌اند.


وی با بیان دلایل برتری انجمن، تازه‌ترین فعالیت‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی و موفقیت‌ها و دستاوردهای انجمن را اینگونه شرح داد: همکاری و همدلی، تلاش خستگی‌ناپذیر و نظم در هر فعالیتی، آن را به عالی‌ترین نتیجه خواهد رسید و اعضای هئیت مدیره انجمن با پیروی از این قاعده به این موفقیت دست یافتند.


دبیر انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، مهم‌ترین فعالیت‌های این انجمن را برگزاری کارگاه آموزشی کنترل کیفیت حین تولید در صنایع دارویی(IPQC)، پروپوزال‌نویسی، PCR و الکتروفورز در دو بخش مجازی و حضوری، برگزاری سخنرانی علمی سرطان سینه و معرفی رشته‌های کارشناسی ارشد، برگزاری مسابقه نانوفناوری، بازدید علمی از مرکز ژنومیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (تخصصی‌ترین پایگاه تحقیقات ژنومیک کشور) تور فرهنگی اجتماعی پاکسازی طبیعت به مناسبت روز جهانی تکریم محیط زیست و تولیدمحتواهای رسانه‌ای علمی فاخر ازجمله عکس، فیلم، اسلاید و پادکست برشمرد.




بیشتر بخوانید:


وقتی انجمن‌های علمی انگیزه تحصیلی دانشجویان را افزایش می‌دهند


از کسب رتبه در استارت‌آپ‌ها تا تولید محصول فناورانه


کارنامه‌ پربار دانشجویان هنر و معماری




قاسمی، فعالیت انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس را در دوره کرونا اینگونه برشمرد: در دوره سخت و طاقت‌فرسای کرونا، انجمن علمی زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی به تجلیل از کادر اجرایی واکسیناسیون این دانشگاه پرداخت و فاطمه قاسمی، زینب رضاپور، فاطمه پارسا، غزاله جاوید زهرا، کارگر برزی و ارشیا شیخ حسنی از اعضای هیئت مدیره انجمن به مدت دو سال دوشادوش کادر درمان و کادر واکسیناسیون عنوان واکسیناتور و ثبت‌کننده در مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان قدس فعالیت داشتند.


دبیر انجمن علمی دانشجویان زیست‌شناسی سلولی ملکولی و میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اضافه کرد: تهیه ارزاق برای خانواده‌های بی‌بضاعت و مستضعف و تهیه لوازم‌التحریر برای کودکان نیازمند از دیگر فعالیت‌های اجتماعی این انجمن در دوره کرونا بوده است.


به گزارش آنا، انجمن‌های علمی دانشجویی متشکل از دانشجویان فعال، باانگیزه و با ظرفیت‌های بالا هستند که موجب تجمیع و متمرکزشدن دانشجویان مشتاق به فعالیت‌های پژوهشی و علمی می‌شوند. بخش عمده این ظرفیت‌ها، ابتدای کار به‌صورت بالقوه هستند و اگر دانشگاه‌ها بستر مناسبی را برای فعالیت انجمن‌ها فراهم آورند؛ بالفعل‌شدن این ظرفیت‌ها دور از دسترس نخواهد بود؛ بنابراین در راستای ترویج روحیه علمی، توانمندسازی و ایجاد انگیزه در دانشجویان، دانشگاه باید انجمن‌های علمی دانشجویی را فعال و حمایت کند.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر