رویداد«عصر امید»/ ۱۹۱
زنبورداری به روش استارتآپی با کمترین هزینه/ کیک گرده ایرانی از راه رسید
شرکت کننده رویداد «عصر امید» گفت:ایده و استارتآپ ما طرح تولید کیک گرده و همچنین خمیر شیرین در تغذیه زنبور عسل است.این دو محصول جزء ملزومات صنعت زنبورداری کشور است.
کد خبر : 661800
آرش روزبهانی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن درحاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت:ایده و استارتآپ ما طرح تولید کیک گرده و همچنین خمیر شیرین در تغذیه زنبور عسل است.این دو محصول جزء ملزومات صنعت زنبورداری کشور است. آنها را به صورت پایلوت و آزمایشگاهی تولید کردیم.
وی افزود:در حال مذاکره هستیم تا در کوتاه مدت به تولید انبوه و نیمهصنعتی و در بلندمدت به صورت صنعتی تولید کنیم.
روزبهانی تصریح کرد: از طریق مرکز رشد دانشگاه به رویداد گام دوم راه پیدا کردیم که البته این رویداد یک گزینش در سطح دانشگاه، سطح استان و بعد مرحله کشوری که همین نمایشگاه است.
وی ادامه داد: انتظارات ما به دو بخش مادی و معنوی تقسیم میشود.در بخش مادی نیازمند حمایتهای مالی و استفاده از آزمایشگاه و امکانات بالقوه و بالفعل دانشگاه هستیم.در بخش معنوی دانشگاه آزاد میتواند با کمک کردن به دانشبنیان شدن محصولات ما و معرفی ما به عنوان اساتید فناور و معرفی ما به پارکهای علم و فناوری کمک شایانی در به نتیجه رسیدن این ایدهها و استارتآپها کند.
این محقق در ادامه بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد محصولات و نهادهای مورد نیاز صنعت زنبورداری از خارج از کشور وارد میشود. اغلب محصولات فیک از ترکیه وارد کشور میشود و ارز زیادی را خارج میکند و مشکلات زیادی برای کشاورزان و زنبورداران فراهم میکند.
وی گفت: این دو محصول برای زنبورداری جزء ملزومات اساسی هستند چون نیاز تغذیه زنبور و باعث ازدیاد جمعیت زنبور و افزایش مقاومت به بیماری زنبور می شود. همچنین به وسیله این دو ماده غذایی میتوانیم ویتامینها، آنتیبیوتیکها، مواد پروبیوتیک و سایر مواد مغذی را به زنبور برسانیم.به همین خاطر ما روی این دو ماده دست گذاشتیم.
روزبهانی در پایان گفت: مزیتی که این محصول دارد، این است که بازار کاملاً مشخص داخلی دارد و هزینه تولید این محصول پایین است و همچنین مواد اولیه برای تولید آن کاملاً داخلی است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/