صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

علم

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۱۲:۴۰ | ۲۹ / ۱۲ /۱۴۰۰
| |
با برگزیدگان ششمین جشنواره فناوری نانو(۱۰)/ هاشمی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

افزایش ماندگاری و ارتقای ارزش تغذیه‌ای مواد خوراکی با نانوذرات

ایده‌ای که قابلیت اجرا و به امکانات آزمایشگاهی نیاز داردبرگزیده ششمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی ایده‌ای قابل اجرا ارائه کرده است که با استفاده از نانوذرات موجب افزایش ماندگاری و ارتقای ارزش تغذیه‌ای مواد خوراکی می‌شود.
کد خبر : 648118

انتهای پیام/

ارسال نظر