صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۸ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰
عضو سابق کمیسیون بهداشت مجلس در گفت‌وگو با آنا؛

مقاومت برای اجرای نسخه الکترونیک به دلیل تعارض در منافع است

غلامحسین رضوانی گفت: دولت برای واردات دارو و ساخت آن یارانه می‌دهد اما هر فردی می‌تواند با مراجعه به پزشک به‌راحتی دارو بگیرد و این نسخه‌ها هم جایی ثبت نمی‌شود، چون هنوز نسخه‌نویسی الکترونیکی به‌درستی اجرا نمی‌شود.
کد خبر : 641891

غلامحسین رضوانی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا اظهار کرد: طبق قانون برنامه ششم باید دولت نسخه‌نویسی الکترونیکی را اجرا کند که مجلس یازدهم برای تأکید بر این موضوع در بودجه ۱۴۰۰ این قانون را تصویب کرد که اگر نسخه‌نویسی الکترونیکی اجرا نشود تخلف محسوب خواهد شد. مجلس در کنار پزشک خانواده بر اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی تأکید دارد تا بتوان در نظام سلامت اصلاح ساختار انجام داد، البته وزیر بهداشت یک فرصت ۶ ماهه درخواست کرد که این فرصت داده شد.


عضو سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در رابطه با تبدیل دفترچه بیمه کاغذی به الکترونیکی افزود: هر اتفاقی که در راستای تسهیل‌گری امور مردم باشد مورد استقبال همه است، در شرایط فعلی که بیماری کرونا در کشور وجود دارد؛ این اقدام بسیار مثبت و مهم تلقی می‌شود. بنابراین از اجرای چنین طرح‌های مثبتی حمایت می‌کنم.


وی در رابطه با عدم اجرای درست این طرح از طرف پزشکان و سازمان‌های بیمه‌ای، گفت: باید همه به سمت قانون حرکت کنیم. همه دنبال این باشیم که قانون اجرا شود، قانون این نیست که افراد درآمدهایی داشته باشند که آن را کتمان کنند.




بیشتر بخوانید:


واکسیناسیون به معنی منتفی شدن کرونا نیست/ خطر بازگشایی مدارس و رفع محدودیت‌ها


تست‌های تشخیصی کرونا در کشور از ۳۵ میلیون فراتر رفت/ تزریق یک میلیون و ۵۶ هزار دُز واکسن در شبانه‌روز گذشته


تمدید ۲ هفته‌ای محدودیت‌های کرونایی/ واکسیناسیون کودکان ضروری است




رضوانی ادامه داد: اینکه تعداد اندکی از پزشکان به اجرای صحیح الکترونیکی شدن دفترچه بیمه اقدام نمی‌کنند مقدمه این است که همین تعداد اندک می‌خواهند فرار مالیاتی خود را ادامه بدهند. اکثر پزشکان در حال حاضر به طور شفاف مالیات خود را می‌پردازند اما تعدادی هم هستند که از شفافیت ترس دارند.


رضوانی این اتفاق مثبت در شرایط کرونایی را ضروری دانست و اظهار کرد: همان قدر که پول می‌تواند باعث انتقال ویروس کرونا بشود، دفترچه‌های کاغذی هم باعث می‌شود و ما با این کاغذبازی‌ها خداحافظی می‌کنیم.


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص برخی مقاومت‌های اجرای این طرح بیان کرد: نباید برخی به این مسئله فکر کنند که اجرای نسخه الکترونیک خلاف منافع آن‌هاست. به این مسئله فکر کنند که چقدر می‌تواند برای مردم و کشور مفید باشد و برخی به دلیل تعارض منافع با اجرای چنین طرح‌هایی مخالفت می‌کنند و برای اجرای آن بهانه جویی می‌کنند.


رضوانی با بیان اینکه باید هر چه زودتر زیرساخت‌ها در بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ایجاد و یا تقویت شود تا بهانه‌ها از دست مخالفان خارج شود گفت: معمولا شفاف‌سازی همیشه با مقاومت و سنگ‌اندازی همراه است. این مسئله در خصوص نسخه الکترونیک نیز هست و برخی این نسخه را خلاف منافع خود می‌دانند، اما این برنامه‌ها برای بهبود عملکرد نظام بهداشت و درمان باید اجرا شود.


وی در پایان از برخی طرح‌های انضباطی در بودجه ۱۴۰۴ برای ساماندهی به برخی حوزه‌ها از جمله نظام بهداشت و درمان نیز خبر داد.


انتهای پیام/۴۱۷۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر