صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۳ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰
مطالعات جدید نشان داد؛

غذاهای مضر برای قلب انسان پس از ۵۰ سالگی

مطالعات جدید نشان می‌دهد که افراد در سنین بالا برای سلامت قلب خود باید از خوردن غذاهای چرب پرهیز کنند.
کد خبر : 636758

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، افراد پس از رسیدن به سن ۵۰ سالگی باید بیش‌تر از قلب خود مراقبت کنند. این به دلیل آن است که نارسایی قلبی علت اصلی بستری شدن در بیمارستان برای بزرگسالان بالای ۶۵ سال است. طبق گفته انجمن قلب آمریکا، افراد در سنین بالا دچار افزایش وزن می‌شوند. چربی‌های حاصل از افزایش وزن به‌طور معمول در ناحیه میانی بدن جمع می‌شود و از عوامل اصلی خطر بیماری قلبی محسوب می‌شود.


پزشکان می‌گویند؛ سلامت قلب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مراقبت از آن کار دشواری نیست. افراد باید از خوردن غذاهای ناسالم پرهیز کنند. افراد زمانی‌که در آستانه ۵۰ سالگی قرار می‌گیرند باید از خوردن گوشت‌های چرب و غذاهای سرخ‌شده اجتناب کنند. برای داشتن قلب سالم بعد از ۵۰ سالگی باید میزان مصرف چربی‌های اشباع‌شده را نیز کنترل کنند. غذاهای چرب و سرخ‌شده می‌تواند سلامت قلب انسان را به‌شدت به‌ خطر بیندازد.


چیپس‌ها سرشار از نمک هستند، به همین دلیل بسیار خوش‌طعم هستند و افراد را نیز وسوسه می‌کند. افراد نیز پرخوری می‌کنند و همین امر باعث افزایش وزن در آن‌ها می‌شود. نوشابه نیز از دیگر نوشیدنی‌های وسوسه‌کننده و همچنین مضر برای قلب افراد است. شکر نقشی کلیدی در سلامت قلب دارد. نوشابه حاوی قند بسیار بالایی است که یکی از عوامل خطر برای دیابت، چاقی و بیماری قلبی است. افراد می‌توانند با انتخاب نوشیدنی‌های سالم مانند دوغ از این خطر جلوگیری کنند.


تغییر عادات غذایی نامناسب و نوشیدنی‌های شیرین‌کننده با شکر به نوشابه‌های رژیمی برای کاهش کالری و قند امکان دارد حرکتی هوشمندانه به‌نظر برسد، اما درباره سلامت قلب نتیجه عکس دارد. مطالعاتی در انجمن قلب آمریکا نشان داده است افرادی که روزانه نوشابه رژیمی مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که نوشابه‌های رژیمی مصرف نمی‌کنند، ۳۶ درصد بیش‌تر در معرض خطر ابتلا به «سندرم متابولیک» و ۶۷ درصد بیش‌تر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.


«سندرم متابولیک» گروهی از عوامل خطر شامل چربی دور کمر، چاقی شکمی، فشار خون بالا، دیابت، تری‌گلیسیرید بالا و چربی خون پایین است که همزمان با هم رخ می‌دهد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته و دیابت افزایش پیدا می‌کند.


شیرینی مصنوعی نوشیدنی‌های رژیمی کم‌کالری، سنجش تراکم کالری را برای بدن دشوار می‌کند و اشتها را نیز افزایش می‌دهد. این امر منجر به عدم تحمل گلوکز می‌شود و همچنین افراد تمایل شدیدی به خوردن غذاهای شیرین و پرانرژی پیدا می‌کنند. یکی دیگر از راه‌های مراقبت از سلامت قلب خوردن مکرر آب در روز است.


انتهای پیام/۳۰۰۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر