صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
واکنش نویسنده «جیران» به اتهام کپی‌کاری با لحن طلبکارانه؛

«جیران» نسبت به همه فیلم‌های قاجاری حق تقدم دارد/ تاریخ ارث پدر کسی نیست که بخواهد شکایت کند!

احسان جوانمرد، نویسنده سریال «جیران» نسبت به اتهام کپی بودن داستان این سریال و حواشی مربوط به عدم پخش آن واکنش نشان داد.
کد خبر : 635088

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، سریال جدید «جیران» آخرین ساخته حسن فتحی که قرار بود جمعه گذشته اولین قسمت آن از فیلیمو به نمایش درآید، این روزها به نوعی پرحاشیه‌ترین سریال ایرانی محسوب می‌شود. اثری که دلایل مختلفی برای عدم نمایش آن در موعد مقرر ذکر شده و هرکسی از ظن خود دلیل متفاوتی را برای حواشی به وجود آمده پیرامون آن بیان می‌کند.


از طرفی فیلیمو مدعی شده سریال به دلیل اعمال ممیزی‌های جدید ساترا پخش نشده، عده‌ای شکایت سازندگان «آهوی من مارال» از عوامل این سریال به اتهام کپی بودن داستان و برخی از شخصیت‌ها را دلیل اصلی این حواشی می‌دانند و ساترا هم در این میان اطلاعیه داده که ماجرا نه به سانسور و ممیزی جدید مربوط می‌شود نه به شکایت دیگر آثار از سریال. حالا در این آشفته‌بازار احسان جوانمرد، نویسنده سریال «جیران» که در کارنامه هنری‌اش فیلمنامه آثاری همچون «بانوی عمارت»، «گمشدگان»، «هفت سنگ» و... را به ثبت رسانده است، نسبت به حواشی مربوط به کپی بودن اثرش واکنش نشان داده و نسبت به سازندگان سریال «آهوی من مارال» که از اسماعیل عفیفه (تهیه‌کننده «جیران») شکایت کرده‌اند واکنش نشان داده است.


جوانمرد در صفحه شخصی‌اش در فضای مجازی متن بلندی را منتشر کرده و با لحنی از بالا، تمام تمرکزش را روی اتهام کپی بودن داستان گذاشته و ماجرا را طوری روایت کرده که اگر هم قرار باشد کسی شکایت کند، سازندگان «جیران» باید این کار را انجام دهند، چون او این طرح را سال ۹۳ نوشته و از نظر زمانی کارش را از سازندگان «آهوی من مارال» زودتر آغاز کرده است.


در ادامه متن ۱۰ صفحه‌ای احسان جوانمرد را که با عنوان «سکوتی که باید زودتر از این‌ها می‌شکست» منتشر شده است، بخوانید.






































اگرچه جوانمرد در جای‌جای متن گلایه‌آمیزش به این مسئله اشاره می‌کند که «تاریخ ارث پدر کسی نیست» و با شکایت و شکایت‌کشی نباید با آثار هنری برخورد کرد، اما چیزی در رابطه با دیگر مسائل مطرح شده درخصوص عدم نمایش سریال «جیران» و تناقض آشکار بین بیانیه و اطلاعایه فیلیمو و ساترا بیان نمی‌کند. این واکنش تند و تیز نویسنده «جیران» قطعا پایان اظهارنظرها در رابطه با این سریال نیست و باید در این هفته، یا هفته‌های آتی منتظر اتفاقات و حواشی متعددی درخصوص این سریال باشیم. سریالی که هنوز شروع نشده روی موج حواشی سوار است و بدون شک این حاشیه‌ها بُرد تبلیغاتی خوبی برای آن خواهد داشت.


انتهای پیام/۴۱۷۳/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر