صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کلانتری در بیستمین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های دینی:

تشکیل شبکه قرآن‌پژوهان، وظیفه دولتی است که با نگاه قرآنی روی کار آمد

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: تشکیل شبکه قرآن‌پژوهان، وظیفه دولتی است که با نگاه قرآنی روی کار آمد.
کد خبر : 633793

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، عبدالحسین کلانتری در بیستمین جشنواره ملی پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی که صبح امروز در دانشکده علوم و فنون دانشگاه اهل بیت (ع) برگزار شد، خاطر نشان کرد: تاریخ، هویت، زندگی، دنیا، پیشرفت و آینده ما مرهون قرآن است، تاریخ ما و علم جهان گواه این بوده که قرآن فراتر از مرزهای امت است. همواره نزدیکی به قرآن موجب عزت، و دوری از این کتاب شریف موجب خذلان برای انسان بوده است.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اینکه مضامین قرآنی مسیر انسان را مشخص می‌کند، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس غیرت دینی مسیر تاریخ را عوض کرد و غیرت دینی جوانان کشور را به خروش آورد تا در صدد دفاع از کشور برآیند. نیاز امروز جامعه ما در همین غیرت قرآنی نهفته شده چراکه وحدت و یکپارچگی کشور را حفظ کرده است.


وی افزود: خرد بدون محوریت قرآن ادعایی بی‌بنیان است، لذا هنگامی‌که سخن از جهاد علمی می‌شود در وهله اول باید به این نکته توجه داشت که بدون بهره‌گیری از قرآن این امر ممکن نیست زیرا این کتاب آسمانی به علم هویت می‌دهد و این امر نشان‌دهنده تمدن اسلامی است.


کلانتری گفت: در رشته‌های علوم انسانی به‌طور خاص به ساحات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی پرداخته می‌شود و نظریات این رشته سازنده هویت انسانی است. هنگامی‌که نظریه‌پردازی‌های ما مبتنی بر آموزه‌های انسانی باشد، شاهد چارچوب قرآنی در کشور خواهیم بود و به هر میزان که از معارف انسانی فاصله گرفته شود به سمت کژدیسی سوق پیدا می‌کنیم.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با بیان اینکه آموزه‌های قرآنی فرارشته‌ای و فرامکانی است، عنوان کرد: قرآن باید با پوست و خون انسان آمیخته شود چراکه به بخشی از انسان توجه دارد که با زمان و مکان، گرد تاریخ بر آن نمی‌نشیند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: در برنامه‌های پیش‌رو باید محوریت قرآن لحاظ شود و این چتر قرآنی گسترده‌تر شود. انتظار ما از دولتی که با نگاه قرآنی وارد این عرصه شده این است که با برگزاری اختتامیه‌ها توجه به این امر نیز خاتمه پیدا نکند و شبکه قرآن‌پژوهان تشکیل شود تا بتوان گامی جدی در این مسیر برداشت. توجه ویژه به این امر موجب می‌شود شاهد اتفاقات میمونی در کشور باشیم.


انتهای پیام/۱۰۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر