صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

معاون وزیر علوم خواستار دقت بیشتر در گزینش پست‌های حساس شد

معاون اداری و مالی وزارت علوم گفت: در بررسی صلاحیت عمومی افراد متقاضی جذب در دانشگاه‌ها و پذیرش مسئولیت مشاغل حساس باید دقت شود افراد علاوه بر شاخص‌های اعتقادی و اخلاقی، دارای تخصص کافی باشند.
کد خبر : 632437

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، علی خطیبی در نشست سراسری گزینشگران هسته‌های گزینش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با گرامیداشت یاد و خاطره سردار بزرگ ایران و اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌بایست نقش شهید سلیمانی را در حفظ کشور و منطقه در مقابل تروریسم به‌خوبی تبیین کنند.


وی افزود: سکوت غرب در مقابل ترور شهید سلیمانی که خود از پیشتازان مبارزه با تروریسم بود؛ نشان داد غرب و اروپا در ادعای مبارزه با تروریسم صادق نیستند و کل غرب، حتی یک ژنرال و نظامی مطرح ندارند که در سنگر مبارزه با تروریسم فعالیت کرده باشد.


دبیر هیئت مرکزی گزینش وزارت علوم گفت: فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی بالاترین سند مورد عمل هسته‌های گزینش است و بر همین اساس وقتی ایشان بر جذب نیروهای جوان، مؤمن و انقلابی تأکید دارند، روشن می‌شود که افرادی را باید جذب دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کنیم که علاوه بر مؤمن بودن دارای عزم و اراده بالا برای خدمت باشند.


خطیبی تأکید کرد: داشتن صفت انقلابی در کنار مؤمن بودن و دارای شور و نشاط جوانی بودن از اصول گزینش کارکنان است و باید دقت شود افرادی جذب شوند که علاوه بر صلاحیت اخلاقی و دینی، انگیزه و عزم جدی را داشته باشد که برای تحقق اهداف نظام اسلامی فعالیت جدی کند.


حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر رضایی رئیس مرکز آموزش و پژوهش هیئت عالی گزینش نیز در این مراسم گفت: اگر قوانین به نحوی اصلاح شود که فرآیند گزینش همزمان با آغاز فرآیند جذب کارکنان آغاز شود و به مرحله پایانی موکول نشود؛ کیفیت و دقت امر گزینش افزایش می‌یابد.


وی با تأکید بر محور قرار دادن ضوابط مشخص شده گزینش توسط گزینشگران گفت: در جاهایی که لازم است بر اساس سلیقه مقبول، تشخیص و تصمیم‌گیری شود؛ عرف گزینشگران هر دستگاه اجرایی مدنظر است و باید از سلیقه شخصی اجتناب کرد.


گفتنی است؛ در این مراسم ۳۹ نفر از گزینشگران شامل مدیران، دبیران و کارشناسان هسته‌های گزینش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به‌عنوان برگزیده معرفی و تجلیل شدند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر