صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

تسهیلات متنوع دانشگاه آزاد اسلامی برای پرداخت شهریه/ وام ۲۰ میلیونی ازدواج به دانشجویان اختصاص می‌یابد

دانشگاه آزاد اسلامی برای اینکه دانشجویان بتوانند شهریه خود را پرداخت کنند انواع تسهیلات را در نظر گرفته است.
کد خبر : 630625

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا - پروین طالبیان؛ دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد تا سال ۱۴۰۴ به دانشگاه سرآمد در حوزه کارآفرینی و حل مسئله تبدیل شود و در این مسیر برنامه ۵ ساله‌ای نگاشته شده است. برای محقق شدن این هدف نیاز است که علاقه‌مندان به تحصیل وارد این دانشگاه شوند. البته این دانشگاه خصوصی است و دانشجویان برای تحصیل در آن باید شهریه پرداخت کنند. به گفته روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی؛ در آینده دانشگاه آزاد اسلامی فقط باید با شهریه بچرخد و مردم با اشتیاق شهریه پرداخت کنند چراکه قطعا اگر والدین بدانند که فرزندشان با ۲۰ میلیون شهریه در انتها شاغل می‌شوند و کار خواهد داشت، شرکت تاسیس خواهد کرد و اشتغالزایی خواهد کرد با طیب خاطر شهریه پرداخت می‌کنند.


با این حال برای اینکه همه دانشجویان بتوانند در این دانشگاه تحصیل کنند، تسهیلات ویژه در نظر گرفته شده است. در این مسیر صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای رفع دغدغه دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها برای تأمین شهریه، زمینه‌های پرداخت شهریه به‌صورت اقساطی فراهم کرده است. این صندوق برای دستیابی به این مهم انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با بانک‌های عامل برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه و ارزان‌قیمت و کمک‌هزینه شهریه دانشجویان انعقاد کرده است.


به گفته سید هادی سیدفضلی، سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی؛ دانشجویان جدیدالورود و حتی پذیرفته‌شدگان سنوات گذشته مطابق تفاهم‌نامه‌های منعقدشده با دو بانک می‌توانند برای مقطع کاردانی تا سقف ۵ میلیون تومان، کارشناسی تا سقف ۱۰ میلیون تومان، کارشناسی ارشد تا سقف ۱۵ میلیون تومان، دکتری تخصصی و حرفه‌ای تا سقف ۴۰ میلیون تومان از این وام‌ها بهره‌برداری کنند.


وام‌های میان‌مدت به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که برای بازپرداخت نیاز به مهلت بیشتری دارند و از محل اعتبارات شُعب صندوق رفاه و بیمه دانشجویان واحدها طبق ضوابط و مقررات مربوط در اختیار دانشجو گذاشته می‌شود


از طرفی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی این امکان را دارند که از منابع صندوق رفاه دانشجویان در وزارت علوم استفاده کنند. سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی تصریح می‌کند: «دانشجویان جدیدالورود مقاطع مختلف دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از انواع وام‌های قرض‌الحسنه شهریه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت از محل منابع داخلی صندوق رفاه و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد، وام‌های بلندمدت قرض‌الحسنه شهریه وزارتین علوم و بهداشت استفاده کنند.»


وام‌های کوتاه‌مدت و ۳ تا ۶ ماهه بدون بهره بوده و تا پایان هر ترم تحصیلی تسویه‌حساب شود. وام‌های میان‌مدت به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که برای بازپرداخت نیاز به مهلت بیشتری دارند و از محل اعتبارات شُعب صندوق رفاه و بیمه دانشجویان واحدها طبق ضوابط و مقررات مربوط در اختیار دانشجو گذاشته می‌شود و در زمان تحصیل دانشجو تسویه می‌شود. وام‌های بلندمدت نیز در اختیار دانشجویانی قرار می‌گیرد که در حین تحصیل قادر به تأمین و پرداخت شهریه و اقساط قرض‌الحسنه خود نیستند.


بر این اساس دانشجویان می‌توانند در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ در مقطع کاردانی تا سقف دو و نیم میلیون تومان، کارشناسی تا سقف هفت و نیم میلیون تومان، کارشناسی ارشد تا سقف ده میلیون تومان و دکتری تا سقف ۲۰ میلیون تومان وام دریافت کنند.


وام ضروری یکی از وام‌هایی است که دانشجویان می‌توانند از آن استفاده کنند، وام ضروری صرفاً برای عمل جراحی، بستری در بیمارستان، هزینه دارو بیماری‌های خاص و زایمان است.




بیشتر بخوانید:


دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تسهیلات ازدواج ۲۰ میلیونی دریافت می کنند


سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی دانشگاه آزاد اسلامی برای حوزه فناوری و نوآوری/ ورود به نسل سوم آموزش با ۳ هزار فعالیت علمی


ارائه تسهیلات ۱۲۰ میلیون تومانی به استارت‌آپ‌ها/برگزاری جشنواره پژوهش‌های علمی در اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۱




اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی


دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سیاست‌های حمایت اجتماعی و اجرای طرح‌های رفاهی و اعتلای فرهنگ حسنه ازدواج به‌عنوان یکی از راهبردهای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی وام ازدواج ۲۰۰ میلیون ریالی در نظر گرفته است. صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تحقق این امر با بانک قرض‌الحسنه رسالت تفاهم‌نامه همکاری منعقد کرده است. بر اساس این تفاهم‌نامه تسهیلات قرض‌الحسنه تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال با نرخ ۲ درصد و مدت بازپرداخت ۳۶ ماهه به دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی که تاریخ ازدواج (عقد) آن‌ها بعد از اول مهرماه ۱۴۰۰ باشد، اعطا می‌شود.


به گفته سیدفضلی سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی؛ اعطای این وام هیچ‌گونه ارتباطی به تسهیلات ازدواج بانک مرکزی ندارد و دانشجویان علاوه بر امکان دریافت تسهیلات ازدواج از بانک مرکزی می‌توانند از این تسهیلات نیز بهره‌مند شوند و در صورتی که زوجین هر دو دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی باشند به ازای به هر دانشجو قابل پرداخت است.


وام ازدواج صرفاً یک بار در طول دوران تحصیل به دانشجو اختصاص می‌یابد و دانشجویان متقاضی این تسهیلات می‌توانند درخواست خود را از طریق سامانه ساجد به نشانی (sajed.iau.ir) ثبت کنند.


اعطای تسهیلات شهریه بعد از فراغت از تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی


دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس بخشنامه ابلاغی به واحدها و مراکز آموزشی، می‌توانند از دو محل (بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و اعتبارات مصوب صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، تسهیلات شهریه قرض‌الحسنه بعد از فراغت از تحصیل، دریافت کنند.


دانشجویان متقاضی می‌توانند با مراجعه به صندوق رفاه دانشجویان واحد دانشگاهی و پورتال صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس http://bp.swf.ir نسبت به ثبت درخواست و تکمیل فرآیند وام خود اقدام کنند.


تمامی فرایندهای مربوط به اخذ تسهیلات بانکی به‌صورت غیرحضوری در بستر وب از طریق سامانه آموزشیار به نشانی اینترنتی www.edu.iau.ac.ir دانشگاه و سامانه ساجد به آدرس www.sajed.iau.ir صورت می‌پذیرد. ویژگی‌های بارز و اصلی تسهیلات بانکی امکان دریافت در سراسر کشور و حتی در محل سکونت دانشجویان و همچنین استفاده توأمان از انواع تسهیلات است.


انتهای پیام/۴۰۴۰/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر