صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۱ - ۱۰ دی ۱۴۰۰

تغییر میکروبیوم روده با رژیم‌غذایی نامناسب

مصرف مقادیر زیادی از غذاهای فرآوری‌شده موجب می‌شود میکروبیوم روده به‌طور منفی تغییر کند.
کد خبر : 629203

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، روده انسان بخش مهمی از بدن است و سلامت آن باید مهم تلقی شود. علاوه‌ بر این‌که سلامت روده بر سلامت شناختی و ذهنی تأثیر می‌گذارد، بلکه مطالعات جدید نشان می‌دهد که بر سطح فشارخون نیز تأثیر می‌گذارد.


برای داشتن روده سالم باید رژیم‌غذایی خود را در طول روز تغییر دهید. به عنوان مثال خوردن مقدار زیادی غذاهای فرآوری شده و الکل میکروبیوم روده را به‌طور منفی تغییر می‌دهد و سبب بیماری روده می‌شود. حبوبات خاصیت بسیار زیادی دارد و برای رژیم غذایی افزودنی خوبی محسوب می‌شود. تأمین کردن پروبیوتیک‌های موردنیاز بدن بسیار ساده است. حبوبات به عنوان پروبیوتیک در روده عمل می‌کند و برای سلامت روده بسیار مفید است. پروبیوتیک‌ها، باکتری‌ها و مخمرهای زنده‌ای هستند که در صورت مصرف به‌اندازه برای سلامتی فواید زیادی دارد.


مواد غذایی ازجمله نخود، لوبیا قرمز، لوبیا چشم‌بلبلی و عدس سرشار از فیبر هستند. فیبر در سراسر دستگاه گوارش با همکاری پروبیوتیک‌ها به هضم غذا کمک زیادی می‌کند؛ بنابراین استفاده از حبوبات در رژیم‌غذایی فراموش نشود. در رژیم‌غذایی، افراد اگر فیبر کافی دریافت نکنند، دچار نفخ، احساس گرسنگی و ناراحتی معده می‌شوند.


توت نه‌تنها منبع خوبی از فیبر است، بلکه سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین سی است و التهاب در دستگاه گوارش با مصرف آن کاهش پیدا می‌کند. استفاده از غذاهایی با فیبر بالا، مصرف آب و استراحت به‌اندازه کافی برای سلامت روده بسیار اهمیت دارد.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر